Dík Hampi, ale jen na fotce
No jinak, testuju a jezdím, a už se rýsuje první seznámek...
- nejde centrál, podle rad zkušenějších buď nějaký motorek nebo řídící jednotka, ve dveřích řidiče vůbec není čudlík a ani ta tyčka na kterou se šroubuje, v tom se někdo vrtal...
- nejde klima, včera jsme jí zkoušeli naplnit, za prvé se tam nechtělo vejít víc jak 350g a když jsme to naplnili z druhý strany, tak jsme zjistili, že nespíná kompresor (proud tam jde) ani ventilátory
- ICS sice funguje, ale čudlík hlasitosti se viklá úplně volně, nefunguje CD changer a navigační CD to načetlo jednou z asi 20ti pokusů
- interiér je vůbec dojebaný naprosto příkladně... kromě toho, že chybí mřížka v řidičových dveřích nahoře, jsou popraskané rámečky kolem repro, je ulomený jeden čudlík ovládání oken, je ulomené víko loketky, kůži na sedačkách ani nekomentuju... tak spodní část palubky někdo napatlal barvou, nalevo šedou, napravo pro jistotu černou, středový tunel šedou
- řazení jde hodně ztuha, promazal jsem táhla u převodovky, takže v podélném směru to začalo fungovat krásně, ale v příčném směru je to pořád utrpení
- na LP kole něco mlátí, asi spodní rameno mi to přijde
- zadní náprava taky potřebuje péči, v táhlé zatáčce, když je nerovnost, tak to zaplave
- netroubí to, pojistka se tváří ok, houkačky tam jsou, konektory z nich mi včera moc sundat nešly, na to ještě kouknu
- v kufru chybí kryty zadních světel a nejspíš plast za který se zavírá kufr nebo co má být tam jak je zámek
- zadní světla - couvačky, jsou klasicky matné a jemně popraskané
Na druhou stranu je to sice jen 100 kW, ale jede to moc hezky a nic to nežere, když jsem se na to o víkendu soustředil, najel jsem asi 120 km s průměrem 4,2 jinak dlouhodobý průměr od čtvrtka co jsem to přivezl od Příbrami, byl 4,9 teď jsem na 5,2 protože jsem včera našel napůl upadlou hadici mezi Intercoolerem a sáním, tak jsem tomu dneska cestou do práce trochu dával a tak jsem jel do práce za 6,3 a to už je asi nejvíc co jde
Spousta věcí tam kupodivu funguje, má to i bufíka a celkově to vůbec nedělá ostudu, na to, že to stálo pár korun.