Jako bych viděl exit z D1 na Olomouc a tu hromadu dementů, co se drží do poslední chvíle v levém, aby se nemuseli řadit mezi kamiony...

tamtudy jezdím rovně na Zlín a NIKDY bych si nedovolil na té křižovatce jet za někým blíž než nějakých 75m.... tam je 50% šance že to na poslední chvíli zašlápne a bude se cpát doprava....Petr147 píše: 11.7.2019, čtv 17:21 https://www.novinky.cz/krimi/clanek/rid ... o-40289615
Jako bych viděl exit z D1 na Olomouc a tu hromadu dementů, co se drží do poslední chvíle v levém, aby se nemuseli řadit mezi kamiony...![]()
krasne napisane, slza mi ukaplaMichalT píše: 10.7.2019, stř 16:39 Itálie mi naopak vyhovuje úplně nejvíc. Tam se jezdí hlavou a podle aktuální situace, nějaký čáry na silnici a značky jsou jen pro blbce, který by bez nich nedokázali dojet z bodu A do bodu B.
Vcera sme sa odtial vratili, ITA, AT, D, AT. Tolko idiotov na ceste, uplne znechuteny som z toho co tam vedeli vyrobit. Od vybrzdovania az po vytlacanie. A to som len nechcel ist 90 na 130.hand_ktm_AR píše: 11.7.2019, čtv 22:17 Jediný kdo to blokoval byli Francouzi ti taky neumějí uhnout doprava
Pokud skoro nestihneš dobrzdit, tak je chyba jen u tebe.Petulin940 píše: 26.7.2019, pát 17:57 já musel dost tvrdě na brzdy - ani jsem ho nestačil vytroubit.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti