To co si napsal výše je super, ale platí to pro MPi...
 To co si napsal výše je super, ale platí to pro MPi... Zbytky je dobré průběžně odsávat vysavačem, a celý prostor vymývat např. čističem brzd - a hlavně všechno důkladně odsávat!
 Zbytky je dobré průběžně odsávat vysavačem, a celý prostor vymývat např. čističem brzd - a hlavně všechno důkladně odsávat! 
 Jinak si nedovedu představit, jak to bezpečně udělat... Hlavně - ventily zatím těsní dobře, auto má tlaky v pořádku - tohle amatérský pročištění snad trochu pomohlo lepšímu proudění vzduchu do spalovací komory a možná mu vrátilo nějaký koníky. Aspoň teda když jsem to byl projet, cítil jsem značný zlepšení v reakci na plyn a ochotě jít do otáček - ale možná to je jen placebo..
 Jinak si nedovedu představit, jak to bezpečně udělat... Hlavně - ventily zatím těsní dobře, auto má tlaky v pořádku - tohle amatérský pročištění snad trochu pomohlo lepšímu proudění vzduchu do spalovací komory a možná mu vrátilo nějaký koníky. Aspoň teda když jsem to byl projet, cítil jsem značný zlepšení v reakci na plyn a ochotě jít do otáček - ale možná to je jen placebo.. 

Čo všetko chceš pretesniť okrem spomenutej vane?hno3 píše: 6.5.2020, stř 18:21 tak já taky mam docela krátkej interval - 10kkm, ale ten humáč od předchozího majitele je slušnej a s výměnou dělám vždy proplach pomocí TEC, nebo Liquy Moly... no lepší s eto, ale prostě ruční, emchanický očištění je lepší.. rovnou to trochu přetěsním, ..už jsou trochu průsaky, tak aŤ to má na STK 5 hvezdiček
 " a vačkovomkem ..čímž se do budoucna vyřešej i svíčky..
 " a vačkovomkem ..čímž se do budoucna vyřešej i svíčky.. koľko máš najazdené?
 koľko máš najazdené?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host