teče nafta z motoru
- Balanta
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
teče nafta z motoru
Ahoj kluci potřebuji poradit teče(kape) mi s pod motora nafta. Nevíte co to může být(skama to může téct,z jaké hadičky,spoje). Budu vděčný za každé tipy a odpovědi. 

Alfa Romeo Stelvio 2.9 QV
www.cyklobarbecva.cz
www.cyklobarbecva.cz
zdar. nejjednodušší je se trochu projet pak sundat vrchní kryt a hledat z kama to kape.Mě naposledy začala prolínat hadička u filtru k vysokotlakému čerpadlu. Mě to kapalo na motor a pokaždé když se zahrál začalo to pěkně smrdět do kabiny což je zase můj problém že mě lezou smrady z motora do auta. budu na to moset též juknout.
- Balanta
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
mě to v kabině smrdí jen když zatopím a to chviličku, pak už nic ale ta nafta my vždy udělá loužičku v garáži když auto delší dobu stojí, třeba 2.dny a více. čekám na mechanika až se vrátí s dovolené a uvidíme. akorá mě zajmá jestli nevadí když stím budu jezdit
www.cyklobarbecva.cz
www.cyklobarbecva.cz
- Balanta
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
no uvidíme, já tomu nerozumím, ale snad si mechanik poradí, přes alfy je dobrý tak uvidíme, ale asi to bude muset vyměnitRadim píše:Bosch CP01, což je čerpadlo který máme v unijetech všichni, prý časem teče. garážník ti asi nepomůže, spíš jen Bosch servis, ale třeba se mýlím.

www.cyklobarbecva.cz
www.cyklobarbecva.cz
nechci tě strašit, ale je to na opravu čerpadla. Jestli chceš vědět víc napiš na r.fahrner@seznam.cz.
- Balanta
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ne, přetěsnil mi to mechanik v mošnověZip166JTD píše:Na kolik tě to valstě přišlo? asik si to dělal u bošša ne?

a ještě mi přišekl na závadu další, že mám kladku na řemeni nějakou špatnou tak ju pojedu během 14.dní vyměnit

www.cyklobarbecva.cz
www.cyklobarbecva.cz
- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
nerikej me ze kdyz sundas plastovy dekl pres motor a poradne vse utres do sucha a nastartujes ze neuvidis kde to prosakuje...kdyz budes na vsechny veci sahat rukou poznes kde to vyteka..to me nerikej ze to nejde poznat..
a pokud mas cerpadlo OK opakuji OK tak jedina hadice je do cerpadla privodni gumova a malicka hadicka na vracecku.pokud tam nahore je vse suche a pod cerpadlem take jedem dal
s cerpadla vede zelezna ta vede do comnreilove listy..
comonreilova lista ma celekm 7 vyvodu.
5x vstrikovac
1x privod
1x cidlo tlaku v comonreilu.
na to vse se dostanes rukou a proste to poznas jestli to tam nekde prosakuje a tvori se kapka.
potom dalsi mozny spoj je jak uz zmineny vyvovy ke vstrikum tak primo na vstrikach..a tam vsude se dostanes a dokonale vsude vidis.
jiank vse prekontrolovat u filtru.
pokud se v necem mejlim omlouvam se
a pokud mas cerpadlo OK opakuji OK tak jedina hadice je do cerpadla privodni gumova a malicka hadicka na vracecku.pokud tam nahore je vse suche a pod cerpadlem take jedem dal
s cerpadla vede zelezna ta vede do comnreilove listy..
comonreilova lista ma celekm 7 vyvodu.
5x vstrikovac
1x privod
1x cidlo tlaku v comonreilu.
na to vse se dostanes rukou a proste to poznas jestli to tam nekde prosakuje a tvori se kapka.
potom dalsi mozny spoj je jak uz zmineny vyvovy ke vstrikum tak primo na vstrikach..a tam vsude se dostanes a dokonale vsude vidis.
jiank vse prekontrolovat u filtru.
pokud se v necem mejlim omlouvam se
Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm VELOCE
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV