swoop01 hned jak zjistim dam vedet

Kdyby někdo potřeboval poutko víčka lze ho vyrobit, stačí kus gumového pásku vystřihnout tvar podle staré gumy. Prorazit dirku na zavesný hříbek je to 5 mm. Ve víčku v uchycení gumy jsou zastrčený dva plastové kolíčky ty opatrně vytlačit. Do gumy provrtat 2 dírky 2mm nasadit zastrčit kolíčky a je hotovo. Zdar.rakonek píše: 30.8.2020, ned 18:08 Ahoj, poradíte někdo kde koupit takovéto poutko na kterém visí víčko nádrže ? Mam hp utržený a to je tak ho někde zapomenout. Diky za radu všem zúčastněným.
Je to mesic co jsme se dohadovali o kvalite noname krytu pod motor. Ted jsem menil olej takze byl duvod ho sundat, tak tady davam foto jak vypada na nizkem podvozku (kola 205/55R16) a jeho pruznost. O tom jestli je to smejd si muze konecne kazdy udelat svuj nazor z fotek (a jak jsem psal drive je tam 120tis km)romanc píše: 7.9.2020, pon 13:44 Kupoval jsem tento https://autodily.prodilnu.cz/kryt-motor ... 188-8.html, pár dir se musí navrtat vedle, ale jinak sedí krásně. Kryt se neláme, ale naopak se jen ohne takže jakékoli drhnuti po zemi je naprosto v pohode.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host