Tak jsem neodolal a u Imofi vyzvedl nakonec na 1.aprila... černou Giulii Veloce. Asi před měsícem jsem ji tam viděl a zašel se projet. Líbilo se mi to, chvíli jsem řešil jak to udělat. Prodat předchozí auto - medvěda o trošku dříve, než jsem plánoval, ale povedlo se. Během toho měsíce, co to trvalo, Giulie dostala repas 19tek kol, měla je dost odřené. Tak mají nový vypalovaný lak. A protože přeci jen občas něco vezu, i namontované snímatelné tažné zařízení. Do garáže pro jistotu jsem složil ještě originál zahrádku, rakev tam už mám z dřívějška. Ale tohle auto se nepořizuje na stěhování, ale na ježdění, vím,..
První dojmy? Jede to neskutečně. Umí to být jak neviňátko - pro klidnou jízdu podle předpisů, za 7,5 litru... stejně tak, neskutečně rychlé. Zvláště v režimu D, njn přeci jen těch 280 koní je znát. Tak si pomalu zvykám a objevuji, jak co funguje a musím říci, že i když je holka z půlky roku 2017, je tam toho ke zkoumání dost. Najeto má 27 tisíc a ještě bude do půlky roku 2022 v záruce - vlastně je to skoro nové auto, se skvělou cenovkou (proti funglovce).
Tak ještě, aby se dalo brzo cestovat a půjde ji lépe provětrat .-) Líbí se mi moc. Jo, alfičky mají něco do sebe. Jedno zda starší nebo nová...
První fotky: