Nevybavuju si teď která to je silnice a jak je široká. Občas jsou ty okresky tak úzký, že protijedoucí sanitka může být na vyhnutí problém. Zvlášť jestli je rozbitá krajnice, po ní sanita asi skákat nepotřebuje. Možná udělal chybu, možná ne. Každopádně vina padá jednoznačně na toho kdo to do něj našil. Protože jestli ho roztočil, tak asi nešlo o drobný nedobrždění, ale pořádnou pecku. Chybu může udělat každý, ale je blbý aby za ní vinou jiných zaplatil cenu nejvyšší. Tohle jsem měl letos v rodině - nedání přednosti v jízdě. Problém byl, že kamion kterýmu tam vjeli jel na 50km/h omezení rychlostí 90km/h. Výsledek dva mrtví. Ano, jasná chyba nedání přednosti v jízdě, ale řidič toho kamionu jim svojí chybou nedal šanci...
Mimochodem, v týdnu jsem měl namále když jsem si myslel, že mě pouští traktor s přívěsem za kterým jsem se na okresce táhnul jak smrad. Zajel doprava úplně na krajnici, blikal doprava a skoro zastavil. Tak jsem ho začal opatrně předjíždět a on najednou šup ho doleva do pole. Včas jsem si všimnl jedný podivnosti - na přívěsu mu blikal blinkr vpravo, ale na traktoru vlevo. Taky fajn závada, to chceš...