konkrétně u těhle aut by mě vůbec nezajímalo, zda to "lehce trefilo zajíce" a někdo přelakovat kufr, ty auta hnily jak na bežícím páse a pokud je to zdravé, tak to jestli to zažilo nějaký menší klepanec a je to lokálně lakované je úplně jedno... Ono sehnat auta z téhle let v rozumnych stavech je daleko těžší než auta z 60./70./80.let, protože v 90tkach už to bylo daleko více spotřební zboží než v těch letech před tím .
 konkrétně u těhle aut by mě vůbec nezajímalo, zda to "lehce trefilo zajíce" a někdo přelakovat kufr, ty auta hnily jak na bežícím páse a pokud je to zdravé, tak to jestli to zažilo nějaký menší klepanec a je to lokálně lakované je úplně jedno... Ono sehnat auta z téhle let v rozumnych stavech je daleko těžší než auta z 60./70./80.let, protože v 90tkach už to bylo daleko více spotřební zboží než v těch letech před tím . neprodá se to hned, ale kupce si to beztak najde, v Ostravě byla na prodej Delta 1.generace 1.3lx, v dosti zajímavém stavu, prodala se za 130... "zlí" jazykové tvrdili, že max 50 ...ono každá věc má svého kupce... A potom co jsem byl na dvou kusech 155 q4 a viděl ty stavy a prodaly se, tak se nedivím ničemu
 neprodá se to hned, ale kupce si to beztak najde, v Ostravě byla na prodej Delta 1.generace 1.3lx, v dosti zajímavém stavu, prodala se za 130... "zlí" jazykové tvrdili, že max 50 ...ono každá věc má svého kupce... A potom co jsem byl na dvou kusech 155 q4 a viděl ty stavy a prodaly se, tak se nedivím ničemu  jinak u té V6 jakože těžko, za 60-80 se nabízí většinou celkem bídy, co chtějí lak a zásah klempíře, sami víme, co to dneska stojí udělat, pokud si to člověk neudělá sám... A v neposlední řadě, to kam směřují auta co mají busso je v poslední době holý nesmysl, víc i 156ky s 2.5ka, to upřímně moc nechápu
 jinak u té V6 jakože těžko, za 60-80 se nabízí většinou celkem bídy, co chtějí lak a zásah klempíře, sami víme, co to dneska stojí udělat, pokud si to člověk neudělá sám... A v neposlední řadě, to kam směřují auta co mají busso je v poslední době holý nesmysl, víc i 156ky s 2.5ka, to upřímně moc nechápu  ale hold asi kult.
 ale hold asi kult.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti