pozdeRichie píše:pockat pockat....ze bych nakonec prijel

Mohu bych se přidat na Jižní spojce, ale se svým chrochtátkem bych byl jen pro ostuduTokarev píše:Tak dneska je velkej den D
jestli se jeste nekdo chce pridat do nasi mini kolonky tak muze v 18:00 na shellce na proseku a v 18:25 na shellce na jizni spojce smer barrandaka v sedm prijedeme na parkoviste pred motokary

Tak ostudu jsem dělal s tebou, nebyl si na to sámSpirpin píše: Mohu bych se přidat na Jižní spojce, ale se svým chrochtátkem bych byl jen pro ostudu
 Třeba taky jednou ostudu dělat nebudu, ale do tý doby bude ta moje chudinka nabouraná naftová jen na mých očích, žádné srázky (se jí tam smějou a ona to pak špatně nese
  Třeba taky jednou ostudu dělat nebudu, ale do tý doby bude ta moje chudinka nabouraná naftová jen na mých očích, žádné srázky (se jí tam smějou a ona to pak špatně nese  ) ...
) ...
Vôbec, ty to len chceš zvaliť namňa, aby prípadné protesty a vyjadrenia nespokojnosti šli na moje trikocoyote píše:Ještě bych chtěl poděkovat Peszovi za organizaci/rezervaci

Taky sem pekne nahlodanej, akorat nevim co me este neboli..coyote píše:No já jsem ze včerejška tak nahlodanej, že si možná pojedu zajezdit i dneska

zkousel sem se vic nahejbat, ale nevydrzel sem to nikdy cely kolo. Myslim ze by to este o vterinku slo... Energii sem tudis nemelpesza píše:Dosť dobrý čas
A to si mal ešte energiu na ďalšie kolo??

Jo jo, taky jsem tam něco takovýho našel, dokonce na obou bocích. Poučení pro příště - nebrat si pásek do kalhot, vždycky na to zapomenuTazdevil píše: a na levém boku jelito velikosti mexického stodolaru

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti