Ivos - v týhle modrý to vypadá zatraceně dobře.

No to by ses divil, jak dokážou jednotlivé věci "šroubovat" až do absurdna. Tady za humny mám tu korejskou továrnu, takže znám několik lidí co tam dělají či dělali. I z rodiny. Takže mám docela z první ruky, jak třeba postupně ubírají a ubírají na různých částech vozu vrstvu laku na lakovně, jak v subdodavatelské firmě (v jednom areálu) pedantsky kontrolovali sedačky a teď už klidně projde vyhryzlý molitán, kde se nacpe přibližně stejně velký kus a pak se to začaulouní atd. atd.... A v době krizí a šetření jsou tlaky na zadání tímhle směrem, jak co nejvíc utáhnout šrouby a hledat úspory logicky větší než kdy jindy.... Syn od sestřenice dělal konkrétně na té lakovně a říkal, jak se to v čase mění a když se třeba občas dopředu ví, že to konkrétní auto jde na novinářský test, tak auto je vyrobené v "N" módu a je to prý zcela jiný vůz...Harous píše: 17.4.2021, sob 13:32 Sto lidí, sto chutí.... Kvality bych se rozhodně nebál, ta je nastavená použitýma materiálama a výrobníma procesama. A to těžko bude někdo měnit během výrobního cyklu modelu...![]()
tady aspoň 1st edition z 1/2017... víc nemám.... obecně mi přijde že Stelvio je zajímavé v těch slabších 4x4 verzích bez nějaké extra výbavy, tam to bývalo kolem 1-1,2 mio s daní.... jakmile si začneš vymýšlet a chceš ty silnější verze, je to rázem +300 :-)Harous píše: 16.4.2021, pát 19:12 Ceny aut jdou dost nahoru obecně, ale nepodražilo Stelvio nějak moc? V konfiguraci s 280k benzínem začínám v podstatě na 1,6m a to tam nemám nic moc navíc.
přesunul jsem ti to do sekce Stelvio
Prý na protiúčetKubas píše: 5.6.2023, pon 12:11 hele když ty auta tak točíš tak jak se těch Stelvií zbavuješ? to dáváš na protiúčet?? mě u toho mého fakt nepřipadá, že by se to dalo prodat :-)
já auta prodávat neumím, jen nakupovat....Pete Biggy píše: 5.6.2023, pon 13:46Prý na protiúčetKubas píše: 5.6.2023, pon 12:11 hele když ty auta tak točíš tak jak se těch Stelvií zbavuješ? to dáváš na protiúčet?? mě u toho mého fakt nepřipadá, že by se to dalo prodat :-)![]()
![]()
Promiň Kubo, nemyslím to nijak špatně, ale tohle mě prostě fakt rozesmálo
![]()
Ano, je to přesně tak. A ještě musím dodat jedno další ne úplně malé mínus. Poslední auto obj. do výroby takové jako jsem fakticky chtěl, tak bylo XVčko. Od té doby kupuji jen skladovky a to logicky znamená ústupky z toho absolutního vysněného optima....Kubas píše: 5.6.2023, pon 13:59 Jinak jako jo, tu tvoji metodu chápu... když opravdu poctivě hledáš a zároveň netlačíš na následný prodej, tak určitě jde na tom vydělat/neprodělat. Zas logicky do toho člověk investuje čas, to jsou taky náklady....
To by šloJarous píše: 13.7.2023, čtv 12:07 Video od Vaculíka na ojeté Stelvio 2.0T https://www.auto.cz/ojeta-alfa-romeo-st ... -km-149297
No právěHarous píše: 13.7.2023, čtv 23:50 Mohl by jste to někdo ve zkratce shrnout pro ty z nás co se na toho magora nevydrží dívat dýl než 15 vteřin? On už má Alfy rád a nevymýšlí si o nich pohádky?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti