. Tak až se jednou trochu oteplí natolik, že se mi bude chtít dát ty nový zrcátka, tak budou i nový kryty
 . Tak až se jednou trochu oteplí natolik, že se mi bude chtít dát ty nový zrcátka, tak budou i nový kryty  .
 . . Tak až se jednou trochu oteplí natolik, že se mi bude chtít dát ty nový zrcátka, tak budou i nový kryty
 . Tak až se jednou trochu oteplí natolik, že se mi bude chtít dát ty nový zrcátka, tak budou i nový kryty  .
 . 

.
 . .
 .
 .
 . .
 . , bohužel ne v tý barvě, co jsem myslel
 , bohužel ne v tý barvě, co jsem myslel  , na fotkách vypadaly jako stříbrný a barvu psali šedou, a jsou bohužel opravdu šedý, takže si buď budu muset zvyknout, a nebo (a to spíš) je budu muset stříknout
 , na fotkách vypadaly jako stříbrný a barvu psali šedou, a jsou bohužel opravdu šedý, takže si buď budu muset zvyknout, a nebo (a to spíš) je budu muset stříknout  .
 .  .
 . .
 . 
   .
 .
 .
 .
 . Jinak kvalita aftermarket kol asi upadá, je tam tak tuna závaží, tak jsem zvědavej, jak obstojej v provozu, až je nasadím
 . Jinak kvalita aftermarket kol asi upadá, je tam tak tuna závaží, tak jsem zvědavej, jak obstojej v provozu, až je nasadím  .
 . .
 . .
 . (možno by dala)
 (možno by dala) , Jinak asi bude hrát roli i rozměr pneu a podvozek, na 156 pneu 215/45 R17, podvozek předek -65mm a zadek -35mm, na 159 mám 235/40 R19 a zatím Ti standart -20mm předek i zadek, ale už čekají pružiny -40 mm předek a -35mm zadek
 , Jinak asi bude hrát roli i rozměr pneu a podvozek, na 156 pneu 215/45 R17, podvozek předek -65mm a zadek -35mm, na 159 mám 235/40 R19 a zatím Ti standart -20mm předek i zadek, ale už čekají pružiny -40 mm předek a -35mm zadek  .
 . ), sobota tradičně propršela
 ), sobota tradičně propršela  , ale i tak už jsem se konečně dokopal ke zkušebnímu nasazení letních kol, a i když jsem hodně doufal, tak předek nesedí, tudíž objednány 5mm podložky, zadek v pohodě
 , ale i tak už jsem se konečně dokopal ke zkušebnímu nasazení letních kol, a i když jsem hodně doufal, tak předek nesedí, tudíž objednány 5mm podložky, zadek v pohodě  .
 . .
 .
 .
 .Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti