Pojistky

Odpovědět
Oooneil
Nováček

Kontaktovat uživatele:

Pojistky

Příspěvek od Oooneil » 28.2.2009, sob 17:43

Prosím já vím že mám blbý otázky... Ale tohle je moje první auto...
Mohli byste se mrknout na tenhle obrazek s pojistkovou skrini?
Podařilo se mi vytrhnout pojistku č. 15 modrou :( .... Ale tu mám náhradní spíš se chci zeptat jestli nechybej pojistky nějaký tam po stranách na obrázku sem to vyznačil...? Nejdou mi totiž mlhovky vpředu ani vzadu a ještě klakson nefunguje budu rad za kazdou radu děkuji... :cry:

http://www.uloz.to/1379383/dsc00248.jpg
EX-Alfa Romeo 166 3.0 V6 r.v. 00
BMW 630i r.v. 06

Foli
Štamgast

Kontaktovat uživatele:

Re: Pojistky

Příspěvek od Foli » 28.2.2009, sob 17:48

Oooneil píše:Prosím já vím že mám blbý otázky... Ale tohle je moje první auto...
Podařilo se mi vytrhnout pojistku č. 15 modrou :( .... Ale tu mám náhradní spíš se chci zeptat jestli nechybej pojistky nějaký tam po stranách na obrázku sem to vyznačil...? Nejdou mi totiž mlhovky vpředu ani vzadu a ještě klakson nefunguje budu rad za kazdou radu děkuji... :cry:

To jsou pojistky u motorovýho prostoru ne? Ty pozice nahoře jak máš označený otazníkem, tak ty jsou prázdný. Poznáš to jednoduše, když se tam pořádne podíváš a nejsou v těch zdířkách plechy, tak tam ani pojistky být nemusí. Páč by k nim nešel ani proud, plast nevodí. Jinak ty mlhovky, klakson a podobně tak to musíš hledat pojistky v interiéru. Tam to máš většinou nakreslené která je na co. Buď přímo u pojistek je nákres, nebo na tom krytu co sundáš. Krásně tam je zakresleno která pojistka kam patří a která je na co

Oooneil
Nováček

Kontaktovat uživatele:

Re: Pojistky

Příspěvek od Oooneil » 28.2.2009, sob 17:54

Foli píše:
Oooneil píše:Prosím já vím že mám blbý otázky... Ale tohle je moje první auto...

To jsou pojistky u motorovýho prostoru ne? Ty pozice nahoře jak máš označený otazníkem, tak ty jsou prázdný. Poznáš to jednoduše, když se tam pořádne podíváš a nejsou v těch zdířkách plechy, tak tam ani pojistky být nemusí. Páč by k nim nešel ani proud, plast nevodí. Jinak ty mlhovky, klakson a podobně tak to musíš hledat pojistky v interiéru. Tam to máš většinou nakreslené která je na co. Buď přímo u pojistek je nákres, nebo na tom krytu co sundáš. Krásně tam je zakresleno která pojistka kam patří a která je na co
No tyhle pojistky mam pod volantem... No zase tak blbej nejsem "plast nevodí" :smt040 Ale díky moc za odpověď kouknu po dalších pojistkách v autě.. nemam ani návod k autu no :cry:
BMW 630i r.v. 06

Zip166JTD
SemTuFurt

Příspěvek od Zip166JTD » 28.2.2009, sob 19:04

zdar tak že pojistka na mlhovky je v motorovém prostoru po levé straně nad kolem. měl by tam být řádek pěti pojistek vedle sebe a měla by to být prostření 15a. A nebo pak se podívej na žárovky :smt040 . Jo a trubka je pod volantem v prvním řádku čtvrtá pojistka 15a.

Oooneil
Nováček

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oooneil » 28.2.2009, sob 19:34

Zip166JTD píše:zdar tak že pojistka na mlhovky je v motorovém prostoru po levé straně nad kolem. měl by tam být řádek pěti pojistek vedle sebe a měla by to být prostření 15a. A nebo pak se podívej na žárovky :smt040 . Jo a trubka je pod volantem v prvním řádku čtvrtá pojistka 15a.
Dííky moc letim to vyzkoušet *varim varim
BMW 630i r.v. 06

Odpovědět

Zpět na „166“