Ahoj,
nemáte někdo zkušenost? Vyměnil jsem pův. rádio s navigací (mám ho ev k využití) za Android. Vše funguje parádně, hudba, USB a aplikace jako v mobilu, když jsem připojen na hotspot. Jediné co zlobí je telefonování. Já slyším skvěle, ale druhá strana mi říká, že je moje mluvení rušené/vynechávané a jakoby z dálky. Zůstal v autě modul Blue and Me, jelikož se mi při startu zobrazuje na displeji mezi budíky. Stále se sním mohu spárovat, ale přes něj nemohu telefonovat, není propojeno s rádiem. Takže se připojím pouze přes nové rádio, ale pak je průběh volání tak jak popisuju. Na rádiu je vestavěný MIC (dírka na panelu) a současně je k němu připojen přiložený externí mikrofon, mám ho na zrcátku. Nastavil jsem to tak, aby se mobil připojil pouze k rádiu. Je ale možno připojení současně i k BaM, ale nijak se hovory nezmění. Po výměně mi blikal stav km, ale to jsem přes PROXI nastavil a už nebliká.
To telefonování je ale nepříjemné, tak nevím, zda nemám BaM úplně odpojit, jestli se to nějak vzájemně neruší.
Hledal jem ve fóru, ale nic nenašel. Dík za každou radu
Mám 159 Ti, r. 2011, 2.0 JTD 125 kW.
Blue and Me/handsfree
Blue and Me/handsfree
AR Stelvio 2.2 JTD 140 kW 2019
AR 159 2.0 JTD 125 kW 2011 prodáno
VW Passat 2.0 TDI 140 kW 2017
Peugeot 308 SW 2.0 HDI 110 kW 2017
AR 159 2.0 JTD 125 kW 2011 prodáno
VW Passat 2.0 TDI 140 kW 2017
Peugeot 308 SW 2.0 HDI 110 kW 2017