rád bych vám zde nabídl svou Alfu, kterou již bohužel nevyužiji.
Dovezl jsem ji ze Slovenska a byl to takový můj projekt na renovaci, která se povedla, ale k dokonalosti stále chybí kus cesty

SPECIFIKACE
Datum první registrace: 04/2001
Nájezd: 192.000 km
Palivo: Benzín
Objem motoru: 1 970ccm (TwinSpark)
Výkon: 110 kW (147 hp)
Spotřeba: ±8.7l/100km
Převodovka: Poloautomatická 5-stupňová
VIN: ZAR93200000160382
Alfa prošla v březnu velkým servisem:
nový olej v motoru i převodovce, komplet rozvody, drážkový řemen, stabilizační tyče, silentbloky motoru, uchycení výfuku, odpor ventilátoru a geometrie + nějaké drobnosti
Ve 190.000 KM byly původním majitelem měněny svíčky a kalibrována převodovka. K autu mám také servisní historii a originální dokumentaci.
Na autě jsem také renovoval přední světla, dával autu nové mlhovky a přichycoval bodykit (který místy nedoléhal apod.)
Původem je ze Slovenska a jsem druhý majitel - lze doložit výpisem z Cebie.
Alfa řadí hladce, má skvělý zvuk a je v hezkém stavu – kosmetické nedokonalosti se najdou, ale šikovný člověk si s tím snadno poradí. STK končí 26.7. (nevidím však důvod, proč by neměla udělat další, do auta se investovalo dost času i financí)
Auto mám nyní v okolí Krnova, ale dle domluvy se můžeme na prohlídce domluvit i v Brně
Třeba se najde někdo, koho nabídka zaujala. Jestli jsi to právě ty, neváhej a piš/volej

Auto mi bohužel jen tak stojí doma a jezdím s ním již jen občas - mám rozdělaný jiný projekt a na Alfu už není tolik času.
No a cena? Zohledním-li všechny nedostatky a expirující STK, tak bychom se mohli domluvit na 86.000 Kč - níže skutečně jít nemohu, to bych si Alfu radši nechal jako ozdobu parkoviště

(Fotky mají vysoké rozlišení, tak posílám soubor v PDF)