Tak at té dotyčné osobě uhnijou a splesniví hnáty. V pořadí jsou to už 3.
   Tak at té dotyčné osobě uhnijou a splesniví hnáty. V pořadí jsou to už 3.  -1. byly po přihlášení, pak jsem ztratil značku sám někde v myčce
  -1. byly po přihlášení, pak jsem ztratil značku sám někde v myčce   a ted za to fakt nemůžu.
 a ted za to fakt nemůžu.priste si vem ponauceni a jed aspon 200...rosso155 píše:tak my dneska taky slavili, foceno bohužel pouze mobilem, takže kvalita nic moc, jsem kvůli tomu musel uhnout z hlavní silnice, ale stejně mi to vyšlo do takový malý zatáčky, a jako na potvoru muselo jet auto.

Auto bylo zhnilá liška,ale motor byl držák.Bylo z aaa,tak mělo určo tak o 100 000 víc.Deltice měla 14 dní naz5 160 000
  Auto bylo zhnilá liška,ale motor byl držák.Bylo z aaa,tak mělo určo tak o 100 000 víc.Deltice měla 14 dní naz5 160 000  
 a dnes s firemni filetou

a dnes s firemni filetou 

To nebude nokií ale rukama.prte píše:nokije opet nezklamala ze neumi fotit, ale je tam 123456 km
to bych tak netvrdil, ono jak se trochu seseri tak nokije konci (foceno po setmeni na D1)modenaboy píše:To nebude nokií ale rukama.prte píše:nokije opet nezklamala ze neumi fotit, ale je tam 123456 km

Přes 3.500 otáček s polostudenou vodou a na zatuhlym oleji?prte píše:nokije opet nezklamala ze neumi fotit, ale je tam 123456 km

tak je to rukama nebo tim telefonem? menis stanoviska jak ponozkymodenaboy píše:Když máš telefon s výrobní hodnotou 28 Eur nemůžeš se divit, že jeho dodatečná funkce nebude stejná jako U Canonu nebo Minolty za několikanásobek.

myslel jsem si to ;)prte píše:ehm toto je cca po 40km jizdy, voda je v poradku nekde nad 80 stupnu kdy otvira termostat, budik teploty oleje lze, zatim sem se nedostal k tomu ho vymenit...
Do třetice:prte píše:tak je to rukama nebo tim telefonem? menis stanoviska jak ponozkymodenaboy píše:Když máš telefon s výrobní hodnotou 28 Eur nemůžeš se divit, že jeho dodatečná funkce nebude stejná jako U Canonu nebo Minolty za několikanásobek.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host