nevíš kde sehnat za slušnou cenu ty Ferodo desky?

Gold fren ?Franik píše:Jo mohu potrvdit svezl jsem se jako spolujezdec no prostě super. Brzdy jsou na autě s řízením nejdůležitější věci. Mimo jiné destičky Ferodo a Bosch se vyrábějí na jedné a té samé lince ve stejné firmě hadejte kde? No mněl jsem dobrej kontakt na levný desky mohl jsi si vybrat jestli jsi na tom chtěl mít jednu nebo druhou značku cena za standart byla 700 a za Performenc 1400 bohužel už odpadl je to škoda chtěl jsem ještě na zadek nový pro sebe ale ani ty už nejsou. Jinak moc dík za nedělní svezení.
Radim píše:uplně každé auto během svého života víc stojí než jedeale vím kam míříš, ono čekat že turba u 20 let starýho kusu se kterým se jezdilo rychle vydrží věčně je kravina. kdybych musel řešit ventily,písty,zadřenej motor, potom by to byl průser. takhle je to nepříjemný a poměrně drahý,ale počítal jsem s tím.
a vůbec, je vidět žes v tom nejel. pak by ses takhle nerouhal![]()
GranturismoRadim píše: jinak Maserati je a bylo vždy o něčem jiném, než jsou tyhle polorallye auta. jsou to luxusně-sportovní sedany (nebo kupátka) ideální na delší cesty ve vysokých rychlostech,co navíc umí zatočit a když chceš, tak za odpoledne spálíš gumy v driftech. sice zatáčku projedeš o něco pomaleji, ale aspoň to nějak vypadá a dá se to používat na běžný ježdění.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti