Stále mezi námi jezdí hodně blbců...
Re: Stále mezi námi jezdí hodně blbců...
mam v telefonu taky jednoho "nedockavce". D1 pred Mirosovicema, znacka jasne rika kterej pruh kam vede, ale "pan" chce odbocit tak jede v odstavnym. Odbocit samo chceme vsichni, tak nejdrive jedu pul autem v odstavnym, nedela z toho vedu a vezme to pres travu. U toho na me cosi gestikuloval. U svodidel se uz neprotahnul. "Pan" v podstate predjel jen me, ale jen co proved vjeti do odstavnyho, tak sem videl ve zpetnym zrcatku, jak se tam najednou stosujou vsichni. Divny bylo za pan byl starsi, cekal bych to spis od mladsiho ridice. Nemusim rikat ze pak do mirosovicaku hrabal v rychlym pruhu, v pulce uhnul do pravyho a zrychlil, na kopci po zuzeni mi to este zamaz. I zena mu dala par jmen...
2° Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
1° Corsa Italia 8.6.2019
5° 50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit
Kleofáš: jdu sem po delší době a tak jsem si až teď všimnul té fotky.... Moc bych za to nedal, že to byl stejný idiot, kterého jsem nedávno pozoroval na D1, jak se tlačí na auta v levém pruhu tak na 0,5m a když to jde, předjíždí zprava.... taky černá 2.4JTDm...
Jinak tohle je zajímavé: http://www.novinky.cz/krimi/173658-zabe ... idice.html
až policajti budou chytat takovéhle voly, tak možná tu nehodovost konečně snížíme....
Jinak tohle je zajímavé: http://www.novinky.cz/krimi/173658-zabe ... idice.html
až policajti budou chytat takovéhle voly, tak možná tu nehodovost konečně snížíme....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohleto je fakt PRASÁRNA
Předjíždět na plný, když v protisměru jede auto ...valit to přes obec v protisměrném pruhu přes přechod je fakt koledovat si o to někoho zabít. V tomhle policii fandím a ať těch vrtulníků nad našema silnicema lítá víc. Jde o to, aby nechytali lidi co jedou 130 na přehledném úseku, ale takováto hovádka, která ohrožují ostatní

AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
Roubrte37 na takový by měl být zákonem povolený odstřel s patřičnou finanční odměnou. 

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
no myslim ze by bylo levnejsi mit vic policajtu ve mestech nez mit vice vrtulniku....neustale potkavam hromady prasat ve meste a policajti nikde....asi by to chtelo aby mohli vice jezdit v neoznacenych autech a stavet ...to ze chytnou jednoho polaka je hezky ale ta pokuta co dostal urcite nezaplatila ani ten benzin do vrtulniku...
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
s tím nasazením máš pravdu. Na druhou stranu by jim tenhle pirát ujel, zůstal nepotrestán a při příští zběsilé jízdě s vysokou pravděpodobností někoho zabil. Klidně bych souhlasil s tím, aby města nakoupila pevné radary a po konzultaci s policií ČR je po městě umisťovala. Asi tak nějak, jako je tomu v Rakousku. V zeltwegu je například rozmístěno na 6 beden kde může být radar. Ten je vždy jen v jedné z nich. Pochopitelně jsou jasně vyditelné a málokdy proto někoho vyfotí. Ale ten hlavní účel, aby řidič po městě jel 50, je splněn. Když vjedeš do obce a hned tě přivítá radar, tak tu nohu z plynu sundáš. Prostě ne, aby se policajti schovávali, ale aby naopak byli co nejvíce vidět.
AR Giula 2,0 Super
- tomas
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
takhle to mají třeba v Plzni.. nějakých 20beden a tam se točí nějakých 6 radarů.. myslím si že to celkem i funguje
Alfa Romeo 166 - 2,4 JTD full luxury packet and lowrider suspension
prave jsem sel kolem modre oktavky ve Foerstrove ulici v Hradci Kralove...najednou se cela oklepala a borec s renaultem nebo co to bylo do ni nacouval..ani nevylezl a mazal pryc...10metru daleko stojici mestaci ani tuk...veseli davali boticku na stareho peugeota z pardubickou SPZ ktery mel na zadnim sedadle dve detske sedacky a stal pred detskym strediskem..no nevim no...pravda je,ze stala na zakazu stani ...maji tam namalovano na zemi sprayem znacku 20m a pravidelne to objizdeji...
Ty měšťáci jsou na tom nejsmutnější. Mě když vybrali v Kolíně Alfu 155 tak sem šel za nima, protože sundavali z auta kousek vedle botičku. Jen se zeptali jestli mám telefon a když sem řek že jo, tak mi poradili ať zavolám 158. To byla jejich veškerá aktivita...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
veskerou mozkovou aktivitu jim zabiralo nasazovani boticky se skodolibým usmevem na tvari 

Je to šedý mor, bezmozci a přizdisráčové. Před lety v Pardubicích na parkovišti před domem nějaký dement v noci ohýbal na autech stěrače. Jakožto uvědomělý občan jsem tedy volal "měšťáky". Bylo mi sděleno, že na takovéto věci nemají čas a nechť nadále neblokuji linku. Borcovi jsem tedy musel nadat osobně. Naštěstí byl natolik opilý, že raději vzal roha.
Ono to asi bude pro náš slavný "šedý mor" dost riskantní, hádat se a zápasit s opilci. Jednodušší je dělat machry na důchodce, který na byciklu nemá blatníky a právě přejel kus chodníku, nebo pokoutně nasazovat botičky, které navíc jaksi nepasují na automobily jako Audi A8, MB a BMW vyšších tříd.
Ono to asi bude pro náš slavný "šedý mor" dost riskantní, hádat se a zápasit s opilci. Jednodušší je dělat machry na důchodce, který na byciklu nemá blatníky a právě přejel kus chodníku, nebo pokoutně nasazovat botičky, které navíc jaksi nepasují na automobily jako Audi A8, MB a BMW vyšších tříd.
VW (zkřížené motyky) Golf Plus 1,4 TSI "Adolf"
"Obrněnce nesnáším, radši bych vzal Alfu. Mám pocit jistoty."
Gonzales. La Piovra 4
"Obrněnce nesnáším, radši bych vzal Alfu. Mám pocit jistoty."
Gonzales. La Piovra 4
Říkám to pořád MP čiliže správně zde řečeno bývalý šedý mor jsou pouze soukromé bezpečnostní služby starostů a městkých radních a jejich pokladen. Je třeba je zrušit a nebo převést pod PČR se všemi náležitostmi služebního zákona o PČR. Veškeré činnosti státu mají zastupovat pouze státní orgány a né soukromé firmy. Pak to vypadá tak jak to popisujete.
Radare - vynadat si měl pořádně tomu operačnímu MP a případně na něj podat stížnost a nebo ještě lépe informovat NOVU, a měl by si o zábavu postaráno....
Radare - vynadat si měl pořádně tomu operačnímu MP a případně na něj podat stížnost a nebo ještě lépe informovat NOVU, a měl by si o zábavu postaráno....

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Obávám se, že tolik vrátnejch by PČR neuživila...JP159 píše:Je třeba je zrušit a nebo převést pod PČR se všemi náležitostmi služebního zákona o PČR.

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak názor na MP máme stejnej napříč politickým spektrem
Ale moje historka ještě z dob Městských strážníků, nebo jak se jim tehdy říkalo byli to předchůdci dnešní MP v Českých Budějovicích. To jsem takhle popíjel v baru a přilezli do něj dva týpci už od pohledu kriminálníci. Zelený tetování s motivy ženskejch, kotev apod. Ten jeden byl drobnější postavy a druhý hromotluk. Přišli jako kamarádi. Nejdříve spolu pili v bratrském objet, pak se pohádali a ten větší tomu menšímu několik natáhnul. Načež ten se sesunul pod barovou stoličku a ´počal tomu velkýmu sloužit jako rohožka. Barmanka pípákem přivolala Městskou stráž a ty za půl hoďky dorazili. Mimo doslech toho velkýho jsem jim situaci popsal. No a oni se rozhodli, že seberou toho zraněného. A tak ten hromotluk nám dělal dále společnost. Teď už si i jistý svou nedotknutelností. No ten zraněný tak dlouho společnost měšťákům nedělal. Po 100metrech ho z auta vyhodili. Ušel pár metrů načež upadl na zem i do bezvědomí a až ráno mu někdo zavolal záchranku. Za týden v nemocnici umřel........

Ale moje historka ještě z dob Městských strážníků, nebo jak se jim tehdy říkalo byli to předchůdci dnešní MP v Českých Budějovicích. To jsem takhle popíjel v baru a přilezli do něj dva týpci už od pohledu kriminálníci. Zelený tetování s motivy ženskejch, kotev apod. Ten jeden byl drobnější postavy a druhý hromotluk. Přišli jako kamarádi. Nejdříve spolu pili v bratrském objet, pak se pohádali a ten větší tomu menšímu několik natáhnul. Načež ten se sesunul pod barovou stoličku a ´počal tomu velkýmu sloužit jako rohožka. Barmanka pípákem přivolala Městskou stráž a ty za půl hoďky dorazili. Mimo doslech toho velkýho jsem jim situaci popsal. No a oni se rozhodli, že seberou toho zraněného. A tak ten hromotluk nám dělal dále společnost. Teď už si i jistý svou nedotknutelností. No ten zraněný tak dlouho společnost měšťákům nedělal. Po 100metrech ho z auta vyhodili. Ušel pár metrů načež upadl na zem i do bezvědomí a až ráno mu někdo zavolal záchranku. Za týden v nemocnici umřel........
AR Giula 2,0 Super
- slovi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A měl tenhle zážitek nějaké pokračování, myslím dohru ??? Nebo se to zametlo pod koberec?
Alfa Romeo 155 2,5 V6 r.v. 1992
PRODÁM - Alfa Romeo 155 2,5 V6 r.v. 1995
ex. Alfa Romeo 156 1,8 Twin Spark r.v. 2000
PRODÁM - Alfa Romeo 155 2,5 V6 r.v. 1995
ex. Alfa Romeo 156 1,8 Twin Spark r.v. 2000
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Ten hromotluk co vím šel na pár měsíců za těžké ublížení na zdraví, s následkem smrti mu neprokázali a co se stalo měšťákum nevím
AR Giula 2,0 Super
chlapi když už tady dnes máme tak veselo ohledně chování na silnici, musím si tady nasypat kýbl popela na hlavu
Jedu GTčkem z Brna a říkám si, proč se nudit na dálnici, když otevřeli cestu přes buchlovské kopce.... Tož si tam v klídku valím, když se na mě nalepí fábie, jede tak za mnou asi 2 kilometry a pak mě v nepřehledném místě předjede.... Navíc na zádi to má kompletně červené TDI, což byla asi poslední kapka....
No tak za ním v takovém svižnějším tempu jedu v klídku do kopců a jakmile se to rozšíří na dva pruhy tak ho náležitě hustokrutě ztrestám a když už mám našlápnuto, tož proč ty kopce neproprasit celé, že....
Jenže jaksi máme v lesích vlhko (a na předku funglovky gumy a vzadu už jen tak na 50%).... Takže škodivku ztrestám a uháním serpentýnama dál no a když jsem v nejlepším, tak dostanu poměrně sviňský přetáčivý smyk (zatáčka jetá lehce pod plnem, ca 70kmh
....), takže najednou se jaksi dívám na svodidla, rychle to vyrovnávám a před zraky té Fábie pokračuju už o poznání pomaleji dál.... (na prvním možném místě odbočuju, aby si mě ten frajírek nemohl prohlídnout, co že jsem to za debila....).
Samozřejmě cesta byla prázdná a nikoho jsem ani zdánlivě neohrozil, ale stejně jsem na sebe pěkně naštvaný, že se nechám takhle hecnout a ještě jedu tak namistrovaně, že pak toho mám plné brýle.... Bohužel takhle přesně vznikají nehody, že lidi, co jsou relativně vyježdění, už úplně propadnou dojmu, že se jim nic nemůže stát....
No hlavně dávejte bacha, na prasení už to letos prostě není.... (mimochodem, jeden nejmenovaný moderátor údajně dělal hodiny v serpentýnách na Andrláku, takže asi ty mokré silnice fungují všude stejně
)

Jedu GTčkem z Brna a říkám si, proč se nudit na dálnici, když otevřeli cestu přes buchlovské kopce.... Tož si tam v klídku valím, když se na mě nalepí fábie, jede tak za mnou asi 2 kilometry a pak mě v nepřehledném místě předjede.... Navíc na zádi to má kompletně červené TDI, což byla asi poslední kapka....

No tak za ním v takovém svižnějším tempu jedu v klídku do kopců a jakmile se to rozšíří na dva pruhy tak ho náležitě hustokrutě ztrestám a když už mám našlápnuto, tož proč ty kopce neproprasit celé, že....

Jenže jaksi máme v lesích vlhko (a na předku funglovky gumy a vzadu už jen tak na 50%).... Takže škodivku ztrestám a uháním serpentýnama dál no a když jsem v nejlepším, tak dostanu poměrně sviňský přetáčivý smyk (zatáčka jetá lehce pod plnem, ca 70kmh

Samozřejmě cesta byla prázdná a nikoho jsem ani zdánlivě neohrozil, ale stejně jsem na sebe pěkně naštvaný, že se nechám takhle hecnout a ještě jedu tak namistrovaně, že pak toho mám plné brýle.... Bohužel takhle přesně vznikají nehody, že lidi, co jsou relativně vyježdění, už úplně propadnou dojmu, že se jim nic nemůže stát....
No hlavně dávejte bacha, na prasení už to letos prostě není.... (mimochodem, jeden nejmenovaný moderátor údajně dělal hodiny v serpentýnách na Andrláku, takže asi ty mokré silnice fungují všude stejně

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- rosso155
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Ber to z tý lepší stránky, a to, že jsi vyježděný natolik, že jsi celou tu nenadálou situaci dokázal ustát pouze se škodou na vlastní hrdosti, což je, myslím, to nejdůležitější 

2007 AR 159 2,2 JTS Ti - nero metallico
2002 AR 156 2.5 V6 24V SW - grigio metallico (ex)
1996 AR 155 1.8 TS Sport - rosso (ex)
1987 AR 75 2.5 V6 - rosso (ex)
2023 DAF XG 480 + 2023 návěs Krone
ALFOU SE NEJEZDÍ, ALFOU SE ŽIJE
- Milano75
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
dobrý je že to přiznáš
Já sám 75 v rukou moc nemám, hlavně proto, že je na ní pořád něco špatně a není tudíž 100%
tak s ní převážně jezdím opatrně abych nemusel neustále něco opravovat

Já sám 75 v rukou moc nemám, hlavně proto, že je na ní pořád něco špatně a není tudíž 100%
tak s ní převážně jezdím opatrně abych nemusel neustále něco opravovat

Alfa Romeo 75 3.0 V6 QV America
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo Alfetta GT 1,8 1975 + skelet 1981
Alfa Romoe 159 2,4JTDM SW TI
Alfa Romeo 75 2,0TS
no jo, ale nechat se hecnout od Fábie???
To bych sám od sebe nečekal ....
Beztak je to tím že letos nebyl Kámen, pak jsou lidi nevybouření.... 
Milano: nedělám si iluze, že s autem typu 75 bych něco takového zvládnul, to je úplně jiná liga.... GTčko je nádherně čitelné a ovladatelné...., udělat tohle na uzavřené trati a schválně, tak bych si připadal jak king

Milano: nedělám si iluze, že s autem typu 75 bych něco takového zvládnul, to je úplně jiná liga.... GTčko je nádherně čitelné a ovladatelné...., udělat tohle na uzavřené trati a schválně, tak bych si připadal jak king

- rosso155
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ještě se můžeme pobavit i tím, jak se asi ten maník v tom skvělým, červeně opísmenkovaným stroji se zvukem traktoru, musel divit, že ho něco dokáže předjet, a k tomu ještě taková "italská jebka, která se přece pořád sere, furt něco nefunguje a většinu času tráví v servisu" 

- Milano75
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Kubas píše:no jo, ale nechat se hecnout od Fábie???To bych sám od sebe nečekal ....
Beztak je to tím že letos nebyl Kámen, pak jsou lidi nevybouření....

jop a stím kamenem máš pravdu, se na něj těším jak malej

když prostě chceš se někde s autem vyblbnout tak prostě nemáš kde

taky bych si chtěl nekdy skusit jaký to je hodit pár hodin, aniž bych narazil do svodidel a vypadal jak blbec
(jednou při výjezdu z kruháče sem blbnul a málem sem skončil ve svodidlech)
Alfa Romeo 75 3.0 V6 QV America
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo 75 2,0TS
- rosso155
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
tím kruháčem jsi mi připomněl, když jsem jel loni do Drhlen, takhle v sobotu ráno, bylo po dešti, tak v Mladý Boleslavi, na tom posledním velkým kruháči před nájezdem na R10, jezdil někdo se starým E30 v kabriu v modrý metalíze, dost hezky upraveným, pořád dokola dveřma napřed, asi trénoval, nikdo kromě mě tam nebyl, a je teda fakt, že to vodil nádherně, bylo vidět, že s tím umí, no moc hezky se na to koukalo
(sice to nebylo na uzavřený trati, ale fakt tam nikdo kromě nás dvou nebyl, ale že to bylo hezký divadlo, to se mu musí nechat
)