poistka zadneho zapalovaca
poistka zadneho zapalovaca
Cafte všetci..Neviete náhodou ktorá poistka je na zapaľovač v zadu pre zadných pasažierov?predný pri ICS mi ide ale zadný je zrazu bez stavy.V manuáli je písane ze tam ma ist 15A poistka ale ktorá to je....
Alfa 166. 2,4JTD 110kw
- Oooneil
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: poistka zadneho zapalovaca
Tak to asi budeš mít něco jinýho s tim zadnim zapalovačem ptže já mam myslim tu pojistku na obě tak bude asi chyba jinde a ne v pojistce..Tony píše:Cafte všetci..Neviete náhodou ktorá poistka je na zapaľovač v zadu pre zadných pasažierov?predný pri ICS mi ide ale zadný je zrazu bez stavy.V manuáli je písane ze tam ma ist 15A poistka ale ktorá to je....

EX-Alfa Romeo 166 3.0 V6 r.v. 00
BMW 630i r.v. 06
BMW 630i r.v. 06
káble som kontroloval všetko je zapojene a fungoval do soboty kým mi segra nekopla do FM transmiteru a ten sa vnútri rozsypal a asi to pekne vyskratoval...
Alfa 166. 2,4JTD 110kw
- Oooneil
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No já když to zkoušel tak mi to vyzkratovalo ten transmitter tak sem ho musel vyhodit ak oupit novejTony píše:káble som kontroloval všetko je zapojene a fungoval do soboty kým mi segra nekopla do FM transmiteru a ten sa vnútri rozsypal a asi to pekne vyskratoval...

EX-Alfa Romeo 166 3.0 V6 r.v. 00
BMW 630i r.v. 06
BMW 630i r.v. 06
Mne sa podarilo ten starý opraviť.
Teraz som bol v alfine premerať konektor čo ide do zapaľovača a zistil som ze do zapaľovača prud nejde ale do podsvietenia ide..Tak som jednoducho prehodil káble a hotovo.Ale aj tak chcem zistiť čo sa stalo lebo nemám taketo náhrady moc v obľube.

Teraz som bol v alfine premerať konektor čo ide do zapaľovača a zistil som ze do zapaľovača prud nejde ale do podsvietenia ide..Tak som jednoducho prehodil káble a hotovo.Ale aj tak chcem zistiť čo sa stalo lebo nemám taketo náhrady moc v obľube.

Alfa 166. 2,4JTD 110kw