Díky za reálnou demonstraci toho, co jsem chtěl (ASA AR1 8x17) na svém Spajdrovi spáchat sám

viz. sprint na srazu v jižních Čechách, že? Potom, co jsme dali trojku jsi vedle mě najednou "vystartoval", jak kdybys měl NOS. To ses asi bavilcrashta píše:po zkusenostech cca 500km:
auto je fakt tvrdsi, ale je to porad v pohode. Jediny co je fakt poznat je tah. Na trojku se uz autu nechce, se 16ckama to tahlo mnohem lip. Rozdil je cca 5cm na vysku kola a to je fakt poznat ...
Jaxem psal, jsou to JIC. Ta firma dodava este dnes kola do Imofy napr. tyto (viz obr). Jedno kolo stoji 45 hadru. Nekde v telefonu budu mit fotku primo odtamtud....myc155 píše:jsou to nejake repliky BBS LM, ale ASA to neni.
[edit] pripadne to muze byt primo BBS ;-)
Ano tim to bylo, taky sme na to prisli este ten den. Vedel sem ze to prijde, ale necekal sem to az tak razantni...Boomer píše:viz. sprint na srazu v jižních Čechách, že? Potom, co jsme dali trojku jsi vedle mě najednou "vystartoval", jak kdybys měl NOS. To ses asi bavil![]()
treba dneska mam celkem casBoomer píše:Kdy to protáhnem?
Stihal sem, Boomer ma asi oci vic v zrcatku nez vepreduRichie píše:a jak to dopadlo ?je ten rozmer kol opravdu znat ? stihal jsi ?
![]()
nojo, v budejkach si nebyl, tak ses zaradil na konec fronty...coyote píše:Jé vy ste byli na letišti. To jsem měl zrovna noční, škoda že jsem o vás nevěděl. Já se chci svézt a pokochat![]()
THX, zacnu se tim trochu vic zaobirat, v podstate si design i vykres muzu vyrobit sam, takze se do toho obuju. Otazka zustava, kdo to vyrobi (a hlavne za kolik, aby to vubec melo smysl)...Boomer píše:našel jsem pro tebe na netu tip na pokličky![]()
Jsou to teda originály BBS, ale design by ti jako náročnému estétovi mohl vyhovovat. Teď jen otázka kdo a z čeho by ti to vyrobil...
Ne-ecoyote píše:Nebyl jsi včera náhodou okolo deváté večer na Suchdole?
Este taky zavisi, cemu rikas Suchdol...coyote píše:...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti