Jako novou náplň jsem použil dva litry doporučeného oleje Tutela. U 2.4 JTD je pohodlný přístup k vypoušťáku a nalití přes měrku.
Zlepšení řazení rychlostních stupňů se dostavilo okamžitě.
Za výměnu děkuji Štěpánovi.

Kdes´to našel? Já asi blbě hledám.Aleš píše:Nevím jak je to u nafty,ale u TS je na výměnu oleje v převodovce 80000km.
I jako úředník si myslím to samé.Aleš píše:...jako mechanik si myslím,že převodovce výměnou oleje spíš prospěju,než uškodím.
Já jsem spolu s olejem vyměnil preventivně i tu převodovkukejml píše:I přesto, že výrobce udává, že náplň převodového oleje je celoživotní, nespokojenost s komfortem řazení (zejména v zimě) mě dohnala k výměně. To, co vyteklo, nevypadalo na první pohled špatně, ale bylo to poměrně husté...
Jako novou náplň jsem použil dva litry doporučeného oleje Tutela. U 2.4 JTD je pohodlný přístup k vypoušťáku a nalití přes měrku.
Zlepšení řazení rychlostních stupňů se dostavilo okamžitě.
Za výměnu děkuji Štěpánovi.
Což z tebe mimochodem učinilo legenduroubrt37 píše: Já jsem spolu s olejem vyměnil preventivně i tu převodovku![]()
no v uzivatelske prirucce tam ta merka je, akorat ju nemuzu najit podle toho obrazkumodenaboy píše:Prostě tam není, smiř se s tím.
A kdyžtak ten dotaz příště nasměruj do TD/JTD
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti