Vynikající zážitek. Napočítal jsem asi 33 nádherných alfiček. Časem přidám pár fotek z náměstí.
  Vynikající zážitek. Napočítal jsem asi 33 nádherných alfiček. Časem přidám pár fotek z náměstí. 

Kdys´ to kupoval? Seženu to ještě? Pokud jo, tak vyměním kola, interiér a zrcátka a mám hotovo...
   Kdys´ to kupoval? Seženu to ještě? Pokud jo, tak vyměním kola, interiér a zrcátka a mám hotovo... 
 , tak snad jindy
 , tak snad jindy

opravdu moc pekna projizdka...moc pekna krajina...do kopecka z kopecka...to bych klidne zopakoval
 opravdu moc pekna projizdka...moc pekna krajina...do kopecka z kopecka...to bych klidne zopakoval 

Ale v pátek přezouvám na zimní 17´, tak to si budu lebedit jako v peřině
  Ale v pátek přezouvám na zimní 17´, tak to si budu lebedit jako v peřině 

, ale Richie má určitě na mysli takovýto pohled, že jo, Richie? (fotka z letošních Budějek, a tam nás v koloně jelo celkem asi 70, a to je na těch akcích asi to nejhezčí, ten dlouhej had těch nádhernejch strojů, a ty lidi, jak si všude můžou vykroutit krky, a jen čučej
 , ale Richie má určitě na mysli takovýto pohled, že jo, Richie? (fotka z letošních Budějek, a tam nás v koloně jelo celkem asi 70, a to je na těch akcích asi to nejhezčí, ten dlouhej had těch nádhernejch strojů, a ty lidi, jak si všude můžou vykroutit krky, a jen čučej   )
 ) 

taky na to cekamjacques píše:Jó a eště jsem si vzpoměl. Chtělo by to více fotek sem nahrát dyť na andrláku pořád blejskali nějaký ty blesky.
 pak by se napsalo par radku a povesime si to na web
 pak by se napsalo par radku a povesime si to na web 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Baidu [Spider] a 1 host