To není golfem. To je počtem.speedy píše:a co teprve na nějakém VW golf foru
Ve větším počtu osob je větší pravděpodobnost výskytu vola/krávy.
To není golfem. To je počtem.speedy píše:a co teprve na nějakém VW golf foru

Jinak Michalka (pokud to neni ve skutečnosti vtipálek Standa) tak je opravdu hříčkou přírody na poli přirozené inteligence
 Jinak Michalka (pokud to neni ve skutečnosti vtipálek Standa) tak je opravdu hříčkou přírody na poli přirozené inteligence 

to fórum bylo kdysi v pohodě, díky němu jsem se rozhodl pro auto, které nyní mám (plus je tam hodně informací z dřívějška přes hledat).. Problém je v tom, že si to fórum žije vlastním životem, protože už přes 2 roky nemá admina, takže kultura je čistě v rukou návštěvníků. A ta Michalka je jasná provokace, jakejch tam bylo už xxx smutné..
  to fórum bylo kdysi v pohodě, díky němu jsem se rozhodl pro auto, které nyní mám (plus je tam hodně informací z dřívějška přes hledat).. Problém je v tom, že si to fórum žije vlastním životem, protože už přes 2 roky nemá admina, takže kultura je čistě v rukou návštěvníků. A ta Michalka je jasná provokace, jakejch tam bylo už xxx smutné..   Kdysi sme měli chuť ten web nechat schodit
  Kdysi sme měli chuť ten web nechat schodit  , protože to alfě akorát kazí pověst, ale nakonec sme to nechali..
 , protože to alfě akorát kazí pověst, ale nakonec sme to nechali..Nápodobně. Kvůli podobným příspěvkům jsem rád, že nemám AR75.Milano75 píše:proto nemám 156

...zatimco zapachajici prase v umastenych monterkach rozseva po netu pouze ryzi pravdu...hondzik píše: To má za následek že hustokrutej typ s nagelovanou palicí, v bílej košilce a botičkách s metrovou špičkou začne mlýt po netu kraviny, dělá bordel, to se nabaluje...

Jinak pokud se jen tak přátelsky špičkujete berte to tak jako bych nic nepsal
 Jinak pokud se jen tak přátelsky špičkujete berte to tak jako bych nic nepsal 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host