Stále mezi námi jezdí hodně blbců...

Odpovědět
roberto37
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Re: Stále mezi námi jezdí hodně blbců...

Příspěvek od roberto37 » 27.10.2009, úte 20:22

Tak to jseš v Čechách, alespoň na silnici vyřízenej. Nezbyde TTTTTTi (to TTTT Ti dlužím od dřivějvc, ale příště mně oslovuj raději s malým, nějak mi to víc pasuje) než se naučit aspoň pár knokoutů, ale stejně u nás nemáš šanci http://www.youtube.com/watch?v=v78f-gDAH2I
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou

ice.cool.man2

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cool.man2 » 28.10.2009, stř 00:07

krásné, typicky české video. Až ti ta Xněco jednou objede bok, na parkingu, tak vystřízlivíš z toho být agilní vůči okolí. Když ti nějaká pi>ča ukradne kola z auta, objede ti veterána se zánovním lakem v poledne klíčem na širokém parkovišti, nebo ti nějaký buzerant ukopne pod okny rodinného domu zrcátko z auta a přitom ještě zkurví blatník. Až. Tak pokud nemáš v každé kapse zlatou kartu s neomezeným limitem, pochopíš. - V AT se ti to nestane, a pokud by se někdo netrefil na parkingu do místa a objel tě, tak by se to asi vyřešilo v klidu a v pohodě jim vlastní nebo se pletu? Ovšem tu je CZ nebo Bronx? to vyjde na stejno. Negrů a cipů tu je dost. Nepřeju ti to, nepřeju to nikomu. Ale doba mě k tomu být takový donutila
Červená dunovka se žlutou střechou.

Pavli
Nováček

Příspěvek od Pavli » 28.10.2009, stř 09:04

roubrt37 píše:Včera se mi stalo něco podobného. Na parkovišti mi vjel na vyhlídnuté místo, místo mé belly arogantní týpek v hnusné ;sudeťácké X6-ce. Ty voe takovej sexem sechslej padesátník a vedle něj kozatá bloncka, fakt totální šťabajzna. Tak jsem zastavil hned za ním, aby nemohl vyjet a čekal co udělá. Vyřítil se ven a začal něco o italský jebce. Tak dostal bez varování tečku, že si ustlal na asfaltu. Pro výstrahu jsem šláp na ksicht, aby věděl, že Taloši si to nenechaj líbit. S blonckou jsme si vyměnili telefony a večer se sešli kafeti. Jo mám taky 103 kg živé váhy. Holou hlavu mám až od víkendu. K tomu pupku mi víc pasuje. Ale na rozdíl od tebe kouřím a chlastám, ale zse umím jezdit na lyžích a na kole a taky patnáctku zaběhnu slušně, no doběhnu, no snad...už je to dlouho
=D>
33 S 16V

Radar
Pozorovatel

Příspěvek od Radar » 28.10.2009, stř 10:53

Roubrt: :smt023 :smt044 :smt044 :smt044 :smt041 :smt033 :-D

Ice: svatá pravda. Parkovat s naleštěnou Alfou na českém sídlišti mezi škoďárnama se nedělá. To je třeba tvrdě trestat, takové frajery. Se záležitostmi, které jsi právě popsal, se prakticky setkávám už od roku 1998 a nějak to nechce přestat. Navíc jsem rezignoval a už ty kopance a škrábance nemám sílu řešit. Nejhorší byly na Imole 33 ty urvaný a vedle auta rozšlapaný zrcátka, ty k jízdě potřebuji.
:smt068 :smt075 :smt021
VW (zkřížené motyky) Golf Plus 1,4 TSI "Adolf"
"Obrněnce nesnáším, radši bych vzal Alfu. Mám pocit jistoty."
Gonzales. La Piovra 4

Kůrkyn
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kůrkyn » 28.10.2009, stř 20:52

převzatý odkaz z lančaklubu, text vpravdě slabší, ale tematicky to sedí k Budějické historce.
http://www.youtube.com/watch?v=A0zuBzr1Zjw

ice.cool.man2

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cool.man2 » 29.10.2009, čtv 00:50

Kůrkyn píše:převzatý odkaz z lančaklubu, text vpravdě slabší, ale tematicky to sedí k Budějické historce.
http://www.youtube.com/watch?v=A0zuBzr1Zjw
Kam se na to hrabe Renč.... text je velmi trefný. Mělo by se to vysílat v každé autoškole.

Jedna věc - všichni nadáváme na bodový systém, na pokuty, ale být tady pálky jak v německu a menší korupce, tak jezdíme všichni 200 a víc jen na dálnici, páč by k tomu byly uspůsobeny a rychlost povolena a v obci bychom jezdili dle daných předpisů, tak jak to funguje všude kolem krom te neomezene na dalnici - teda co sem ja viděl, ikdyž nejsem světoběžník. jen zkušenost z okolních států. Nesu moralista. Taky porušuju, ale nehazarduju se zdravím svého okolí. Dneska jsem najel v tatově roomsteru 1.2 (alfa je v servise a veterany nebudu trapit) 800 km, teda spotřeba jak 3 litr od alfy , páč to vidělo kopec a začlo to couvat, a na dalnici při 135 km/h navigačních spotřeba 13.2L - držela se furt - k věci: trasa - ostrava - kraliky - rychnov n.k. vysoke myto - olomouc - zlin - ostrava plus minus nejake objizdky - počasi - pršo slunce snih - jak kde. s 1.2 ho...o to pojede z kvasin, člověk neudělá parádu - ale tolik HTP, co předjíždělo do kopce na okreskách kamiony a nakonec museli brzdit a vracet se za kamion bo kamion držel svých 90 až na horizont, tolik lidí co odbočuje bez blinku na poslední chvíli, a ještě asi třikrát nedání přednosti v jízdě od vyjíždějících z vedlejší, plus důchodci v 105 tkách a stofkách jedoucí po středové dělící čáře poctivých 68 km/h a když se je člověk snaží předjet tak naschvál málem vjedou ke krajnici protisměru jen aby je nikdo nepředjel. Pointa? Čeští řidiči jsou kingové, a zabedněnci. samozřejmě vyjímka potvrzuje pravidlo.

sorry za výlev mé choré mysli, ale prostě dneska to byl fakt běs děs zážitek, na to že byl svátek a to mám cosik odjete.

Radar
Pozorovatel

Příspěvek od Radar » 29.10.2009, čtv 08:34

Ice: "...důchodci v 105 tkách a stofkách jedoucí po středové dělící čáře poctivých 68 km/h..."

A to nás ještě čekají dušičky. To bude přehlídka veteránů. Jak plechových škodáren, žigulů a warťasů tak i veteránů z poslední světové války za volantem. Zůstat doma, zabednit se a pustit si na DVD něco s Alfama.

Přidám k dobru jednu dušičkovou příhodu s důchodcema, snad mne tady na CS nepošlete do hajzlu jako jinde.
Jedu si to takhle s celou rodinou na jihovýchod po naší kamionstrasse E442 (35). Mezi Mýtem a Litomyšlí.
http://www.mapy.cz/#mm=FP@x=137340832@y=135261024@z=16
Kolona mírná, všichni jedou na pohodu kolem 100km/h, nikdo nepředjíždí, rozestupy naštěstí slušné. Periferně registruji od Sedliště sjíždějící zelenou Filcku kombíka. V pořádku. Určitě má řidičák, je na vedlejší, vidí kolonu aut, dál neřeším. Periferní vidění naštěstí neustále spolupracuje, takže na křižovatce už jen stačím postřehnout neskutečné. Felda plná úctyhodně šedých hlav se bez jakéhokoliv rozmýšlení cpe svou konstantní rychlostí cca 30km/h do kolony jedoucí 100km/h. Těsně přede mne pochopitelně. "Jsme starší a těm se přeci dává přednost." Děti neděti, začínám během tvrdého brždění řvát něco o šedivých přirozeních. AR 33 nemá ABS, tak brždění pochopitelně doprovází pískot, který probral z letargie řidiče za mnou. V zrcátku registruji předek dalšího vozu, tak povoluji brzdy a klidím se na krajnici. Dobře jsem udělal, protože vůz se objevuje po mé levici. S vraždou v očích nevěřícně zíram na dvě staré mumie, jak se z Feldy otáčí dozadu a kroutí hlavami. "Ti mladí dnes jezdí jako blázni, viď dědo."
Tlak 200/110 tep 150. Počítám do sta aby se ze mne nestal gerontovrah. Nepouštím se do žádných větších akcí. Šedivé hlavy v Litomyšli odbočují na světelné doprava. Ve Svitavách zastavuji na několik cigaret a gáblík. Velkej panák by neškodil.
Druhé pojednání. Již psychicky vyrovnán pokračuji na jih. Nikde nikdo, využívám tříproudovek mezi Letovicemi a Černou Horou
http://www.mapy.cz/#mm=F@x=138063344@y=133652704@z=16
Sjíždím kopec asi 130km/h abych tu další tříproudku nahoru plynule vyhoupnul. Periferně registruji zprava od Lysic sjíždějící zelenou Filcku kombíka. V pořádku. Určitě má řidičák, je na vedlejší, vidí kolonu aut, navíc je tam stopka, dál neřeším. Periferní vidění naštěstí neustále spolupracuje, takže na křižovatce už jen stačím postřehnout neskutečné. Felda plná úctyhodně šedých hlav se bez jakéhokoliv rozmýšlení cpe svou konstantní rychlostí cca 30km/h přede mne do křižovatky. Manželka řve, že to jsou zase ti pitomci z minula. Nevěřím, ale je to tak. Bravurně přejíždím do levého pruhu. Bohužel starý filckař ten nápad dostal taky. Chápete myšlenkové pochody toho debila? Jede doprava, nezastaví na Stop, nedá přednost a navíc se sere do levého pruhu. Porušuji pravidla, přejíždím dvojitou, řvu, nadávám, troubím, ukazuji fakováky a snažím se idiota bloknout, abych vykonal popravu proříznutím hrdla od ucha k uchu. Manželka mne naštěstí ukecává, ať proboha jedeme. Naštěstí, protože dneska bych to jako vrahoun asi psal z Borů nebo z Kuřimi.

Přeji Vám všem pěkný helouvýn a málo dušičkářů na cestách.
Gonzales. La Piovra 4

Kubas
Administrátor

Příspěvek od Kubas » 29.10.2009, čtv 08:41

:-D :-D :-D To je slušný, být dvakrát za den torpédován jedním a tím samým autem :-D :-D :-D Bohužel já to vidím na některých členech mé rodiny, že s věkem se to řízení fakt zhoršuje a zhoršuje, takže možná takhle časem dopadnem všichni.... A na Kameni vyhraje, kdo během jízdy neusne :smt118
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)

Kleofáš
Administrátor

Příspěvek od Kleofáš » 29.10.2009, čtv 09:41

Radar: pak je ještě jedno řešení - zavolat na PČR a oznámit jim, že se strejda motá po silnici, ohrožuje kde koho a že máš pocit, že je ožralej nebo nezpůsobilej. Vím, že zejména na malých městech a vesnicích se na potvrzení zdravotní způsobilosti nehraje a pokud by to byl takový případ, tak jen dobře, že z té silnice zmizí.

Jinak já se snažím být poslední dobou tolerantní. Prostě to beru tak, že autama celkem žiju, jsem poměrně vyježděnej a nemůžu to samé čekat od každýho. Pokud ten člověk neudělá něco ve stylu toho Radarova příběhu, tak nemá smysl ho víc nervovat, protože to k ničemu není - vystresovanej líp nepojede... víc mě štvou magoři, co závodí s šedesáti koni pod kapotou.
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant

Kubas
Administrátor

Příspěvek od Kubas » 29.10.2009, čtv 09:59

Kleofáš píše:Jinak já se snažím být poslední dobou tolerantní. Prostě to beru tak, že autama celkem žiju, jsem poměrně vyježděnej a nemůžu to samé čekat od každýho.
Pojď na měsíc jezdit na zlínsko a pak si povíme :twisted: Proč když jedu Zlín-Jablonec n.Nisou a zpět tak za celou cestu potkám 3 voly a všechny mezi Hulínem a Otrokovicema? :smt044

Ne vážně, já se taky snažím být v klidu, ale přijde mi, že tak jak se v česku před pár rokama celkem běžně prasilo, tak teď naopak strašně přibylo lidí, kteří prostě jedou po okresce 90 tacho, levé kolo na půlící čáře a když přijedou k ceduli vesnice tak to prostě zašlápnou na 50 přesně v místě cedule a hotovo (eventuelně na 45, když vás chtějí "školit"). A takovýhle lidi mě pak strašně vytáčí.... :smt102

Navíc se mi rýsují pracovní povinnosti, kvůli kterým najezdím tak 40-50tkm ročně a to sám sebe chci vidět, jak to psychycky zvládnu....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)

ice.cool.man2

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ice.cool.man2 » 29.10.2009, čtv 10:43

Kubas píše: Pojď na měsíc jezdit na zlínsko a pak si povíme :twisted: Proč když jedu Zlín-Jablonec n.Nisou a zpět tak za celou cestu potkám 3 voly a všechny mezi Hulínem a Otrokovicema? :smt044

Ne vážně, já se taky snažím být v klidu, ale přijde mi, že tak jak se v česku před pár rokama celkem běžně prasilo, tak teď naopak strašně přibylo lidí, kteří prostě jedou po okresce 90 tacho, levé kolo na půlící čáře a když přijedou k ceduli vesnice tak to prostě zašlápnou na 50 přesně v místě cedule a hotovo (eventuelně na 45, když vás chtějí "školit"). A takovýhle lidi mě pak strašně vytáčí.... :smt102
- tož to bys měl byt zvykly na tu rychlost ze Zlina přimo ne ? co tam jezdim posledniho pul roku každy tyden tak jsem se hodně zklidnil, ale ze začátku to bylo o infarkt. - EHM DOTAZ - JAK TO, že ve zlině všichni/velmi velka většina/ řidičů dodržuje rychlost ? A JDE TO ?!?!!!!
Kubas píše: Navíc se mi rýsují pracovní povinnosti, kvůli kterým najezdím tak 40-50tkm ročně a to sám sebe chci vidět, jak to psychycky zvládnu....
i 200.000 km ročně lze bez psychických problemu, ale to jsou řidiči z povolání, osobně s tím mám dvouletou zkušenost.

slovi
Nováček

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slovi » 29.10.2009, čtv 10:55

Tak např. včera...

Jedu si to takhle V6 od Třebové na Lanškroun. Teď je tam fungl nový úsek, ale ještě to nemají dotažené, nalajnované, atd. Jsou tam značky zákaz předjíždění a max. rychlost 70 km/h. Jedu si to tam tak 80km/h a najednou vídím v dáli za sebou světla, jak se rychle přibližují. Nalepil se na mě tak na metr :smt102 Tak si říkám OK, zvýšil jsem rychlost na 90km/h. Snad mu to na sedmdesátce bude stačit, ale nestačilo. Pořad byl na mě přilepenej. Tak rychleji jsem kvůli němu jet nechtěl, vzhledem k tomu, že stejně na tom úseku jsou dva mosty v opravě. A je to tam svedeno do jednoho pruhu... Takže jsem si řekl, se*u na tebe. Po chvíli to nevydržel a jal se mě předjíždět, ale ouha právě před tím jedním mostem. Sešlápnul jsem brzdy co to dalo aby to vůbec stihnul a nenapral to do zábran před tím mostkem.

Jeho auto? Filcka... To jsou Kleofáši přesně ty cipové, kteří mi taky lezou krkem ze všeho nejvíc.
Alfa Romeo 155 2,5 V6 r.v. 1992
PRODÁM - Alfa Romeo 155 2,5 V6 r.v. 1995
ex. Alfa Romeo 156 1,8 Twin Spark r.v. 2000

Kleofáš
Administrátor

Příspěvek od Kleofáš » 29.10.2009, čtv 11:29

Kubas: však já píšu, že se snažím být tolerantní :-D

Zlín odmítám komentovat, cesta z Brna je jedna velká deprese, která začíná rozjásaně stotřicítkou na dálnici a končí tím hrůzostrašným průjezdem Zlína 30-40km/h. A jinak já při průjezdu Zlínem i po tom roce dojíždění furt lítám z pruhu do pruhu. Sice je to většinou na nic, ale beru to jako takovou soutěž, abych tam neumřel nudou.
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant

Kubas
Administrátor

Příspěvek od Kubas » 29.10.2009, čtv 11:53

ice.cool.man2 píše:tož to bys měl byt zvykly na tu rychlost ze Zlina přimo ne ? co tam jezdim posledniho pul roku každy tyden tak jsem se hodně zklidnil, ale ze začátku to bylo o infarkt. - EHM DOTAZ - JAK TO, že ve zlině všichni/velmi velka většina/ řidičů dodržuje rychlost ? A JDE TO ?!?!!!!
Jde to, ale dře to.... :wink: Jinak já naštěstí do Zlína nejezdím tak často, nejsem přímo z tohodle města. Raději se tam vydávám jenom v noci, ale to zas musí člověk dávat velkýho bacha, protože oni v noci ve Zlíně hrozně rádi měří (klíďo ve všední den v 0:00). My totiž ve Zlíně kromě specifických řidičů máme i hodně zajímavé policajty....

Jinak prostě ti lidi tady jezdí hodně pomalu (nechci říct slušně, protože to by pak museli jezdit hlavně v pravém pruhu a umět třeba pravidlo zipu atd.) a musí se nechat, že za ten rok co zlínem mladá jezdí do práce viděla tak 2 bouračky. Jinak je tam fakt bezpečno.... No aspoň něco.... :wink:

Kubas
Administrátor

Příspěvek od Kubas » 29.10.2009, čtv 11:57

Kleofáš píše:A jinak já při průjezdu Zlínem i po tom roce dojíždění furt lítám z pruhu do pruhu. Sice je to většinou na nic, ale beru to jako takovou soutěž, abych tam neumřel nudou.
Pokud chceš Zlínem projet rychlostí 50kmh (čili 55 tacho) tak z toho vzniká poměrně náročná strategicko-akční hra. Musíš totiž často měnit pruhy a zároveň předvídat, co které auto udělá, odhadovat jejich řidiče atp. (obligátní problém - svítí červená a v pravém pruhu na semaforu je jeden náklaďák, v levém 3 kloboučníci.... tak kudy? :wink: ). Jednou za týden je to celkem zábava, pokud to jezdíš denně, tak..... :smt021 A úplně nejlepší je jedinné místo, kdy se zlínská dvouproudovka sbíhá do jednoho pruhu - pravý zlíňák se do levého řadí tak 6km předem, aby se tam pak nemusel cpát. No a kdo se zipuje ve správném místě je přece prase, které předbíhá :-D

Kůrkyn
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kůrkyn » 29.10.2009, čtv 12:06

Kubas píše:.... A na Kameni vyhraje, kdo během jízdy neusne :smt118
nebo se nepočůrá :)

Kubas
Administrátor

Příspěvek od Kubas » 29.10.2009, čtv 12:19

Kůrkyn píše: nebo se nepočůrá :)
s tím už tady má jeden problémy teďka.... :smt044

Radar
Pozorovatel

Příspěvek od Radar » 29.10.2009, čtv 12:31

Kubas: Stáří respektuji, pokud vidím starší pomalu jedoucí lidi, snažím se je nestresovat, netroubím, nelepím se na ně a snažím se je předjíždět s přehledem a velkým rozestupem. Totéž platí pro Autoškoly a označené Začátečníky. Ale nechápající a málo vnímající alzheimeroidní gerontové za volant nepatří. Viz můj již nebohý nevlastní děda.Trabant řvoucí na dvojku, pootevřená ústa, nechápavý pohled, cigaretu na rtu, jízda přibližně po paměti. Občas se během jízdy sehnul do přihrádky a hledal cigára. To že jede příkopem bylo jedno. Na fakující řidiče se usmíval a mával. Po změně přednosti na jedné křižovatce způsobil dvakrát nehodu. Stačilo doktorovi pětikilo do kapsy a zvesela se trabantilo dál.
Klobouk dolů před tchánem, který po zjištění, že na nynější provoz prostě nemá, prodal škodárnu a jezdí vlakem.
Gonzales. La Piovra 4

Radar
Pozorovatel

Příspěvek od Radar » 29.10.2009, čtv 12:33

Gonzales. La Piovra 4

Kubas
Administrátor

Příspěvek od Kubas » 29.10.2009, čtv 13:06

:-D jo jo, tak nějak to tady děláme :-D

Kleofáš
Administrátor

Příspěvek od Kleofáš » 29.10.2009, čtv 13:25

Kubas píše: obligátní problém - svítí červená a v pravém pruhu na semaforu je jeden náklaďák, v levém 3 kloboučníci.... tak kudy?
Beru náklaďák, protože se rozjede rychleji než kloboučníci a dá-li Pánbůh, tak se dostanu před kloboučníky.

Ten zip je pravda pravdoucí, ale to není bohužel problém jen ve Zlíně. Z toho plyne i moje strategie jízdy v koloně před zúžením na D1. Když víš, který pruh je průběžný, tak se zařaď do něj. Pokud jsou v něm kamiony, tak je to ještě lepší, protože je to méně jednotek a tím pádem ta "štafeta" při rozjezdu proběhne rychleji. Jeď v průběžném pruhu asi 100 metrů za první značku oznamující zúžení do 1 pruhu. Zhruba do této vzdálenosti totiž neprůběžný pruh opustí ti, kteří neznají zip a zpomalují ho snahou zařadit se do průběžného pruhu. Ten se v tu chvíli stane pomalejší než neprůběžný pruh, takže v něm pak pohodlně dojeď až na jeho konec a pak se pokus zazipovat.

Kubas
Administrátor

Příspěvek od Kubas » 29.10.2009, čtv 21:44

tak jsou i horší účastníci silničního provozu než kloboučníci ve Zlíně:

http://www.youtube.com/watch?v=gHCxdlZ7G18&feature=fvhr

:smt046

dolphin7
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dolphin7 » 29.10.2009, čtv 21:54

Tak to je nářez!!!!!! :-D :-D :-D :smt023
Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V

Škoda každého kroku, který se jde pěšky...

Milano75
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milano75 » 29.10.2009, čtv 22:25

jo remi je dobrej :smt023 :smt040
Alfa Romeo 75 3.0 V6 QV America
Alfa Romeo 75 2,0TS
Alfa Romeo Alfetta GT 1,8 1975 + skelet 1981
Alfa Romoe 159 2,4JTDM SW TI

JP159
Štamgast

Příspěvek od JP159 » 29.10.2009, čtv 23:55

U nás by dlouho nepřežil... [-o<
JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS

Odpovědět

Zpět na „Tlachání o všem možném co se netýká Alfy Romeo...“