a lepší gumy se montují tam kde rychlejš ubývají

Lepší nový letní, jak sjetý letňákyMilano75 píše:[
je ůplně jedno jaký máte gumy, stačí když nejezdíte jako prasata a předvídáte![]()
proto sem si na zimu pořidil nové letní gumy
cuhan píše:a lepší gumy se montují tam kde rychlejš ubývají
roubrt37 píše:Lepší nový letní, jak sjetý letňákyMilano75 píše:[
je ůplně jedno jaký máte gumy, stačí když nejezdíte jako prasata a předvídáte![]()
proto sem si na zimu pořidil nové letní gumy
Směs při -pěti dělá na sněhu víc než hloubka vzorku. Na břečce při pěti nad nulou je to naopak. To že se v zimě nezávodí je snad jasné všem a proto taky po roce gumy prohazuji aby déle vydržely.
roubrt37 píše:Že to odnesla alfa je vurst, ale ten kluk v ní je mrtvej. A stát se to může většině z nás. Předjíždíš někoho a von ti začne odbočovat dolevadolphin7 píše:Uff...to nevypadá moc hezkysama mám doma právě taky tyhle dvě auta..Alfinka to odnesla teda hodně, a to Twingo dopadlo docela dobře, to bych nečekala. Chjo řidiči Alfíků jezděte opatrně!!!
Takhle předjížděl i můj Kámoš a traktorista potřeboval rychle do pole. Kámoš byl skoro půl roku ve špitále.
10 bodů pro debila v žabožroutským oltcitu a minutu ticha pro kluka v Alfě
Aha, byl mladej, tak je automaticky viník. Jak už jsem to tu jednou psal (včetně odkazu) - nikdo neví co se tam stalo a bude to předmětem šetření.JP159 píše: Ono ale v 19letech asi moc zdravého šoferského rozumu a zkušeností mít ani nemohl.
Všechno to jsou ale takové naše dohady a bůh ví, jak se to tam vlastně skutečně semlelo.
Aha tak promin, myslel jsem ,že chceš po mě vysvětlení.Harous píše:Navážej se prosím do někoho jinýho, nemám na tebe náladu. Díky.
A kategoricky tvrdím, že když majitel takového prdítka, jako je Twingo, zahlédne ve zpětném zrcátku bourák jako je Alfa Romeo, má se hnedka klidit k pravé krajnici...Ne-li raději úplně zastavit ...Jo a Alfa může předjíždět úplně, ale úplně všudeJP159 píše:Všechno to jsou ale takové naše dohady a bůh ví, jak se to tam vlastně skutečně semlelo.
SouhlasKubas píše:Fakt nemá cenu nad tím spekulovat a hlavně vynášet kategorické soudy (důchodce v renaultu vs. chudák kluk v Alfě nebo nevybouřený dement v Alfě vs. chudák běžný řidič.....). Prostě to nevíme a tím to končí.... Monžá nese část viny každý z nich....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti