kdyby to bylo něco COOL tak se to dělá seriově, rozhodně nepoběžím z V6 sundavat palice abych udělal ve spalovacím prostoru odborné řezy flexou

Hele, mal som za to, ze existuju dva typy spojok, ked vynechame dvojlamelove.Milano75 píše:mno při porovnání lamel V6 a TD vypadá, že V6 má silnější pružinky, porovnával jsem i přítlačáky V6 a TD a řekl bych že krom obráceného vypínání bych řekl, že jsou stejné, možná z TDčka je těšší
Ja nvm, a ty mas origo spojku z 2.4TD? Ptze my tam meli na ty prevodovce uz pridelanou z 2.0TD...Milano75 píše:podle mě je ještě víc typů, 2,4 má silnější přítlačák naž 2,0TD a má při tom stejný systém vypínání
co jsem měl lamely vyndané tak tuším u 2,5V6 byl jinačí 1000hran než u ostatních
ale co jsem měl rozdělanou V6 3,0, TSko, 2,0TD, 2,4TD tak je 1000hran stejnej
bohužel nevíš co zrovna tam máš ty
To som chcel zistitMilano75 píše:LOL VLASTNĚ JO, tak 2,4 bude stejná jako V6 máš pravdu
otázka je, jakej přítlačák bych měl na 2,4TD použít.....
A/to že marek říkal, že mu to nechce přenést seriovej krouták je blbost měl určo v háji setrvákmisokgb píše:Ja tam davam stejne keramiku tedka... Teda, vaham... Staviam teraz cez zimu 3.0 motor a cez rok+buducu zimu budem robit turbo projekt...
Tuto ocakavam na 3.0 s upravami 200-220ps/280-30Nm, tak vaham, ci tam dat lamelu HDS, alebo rovno keramiku, marek s ciernou amerikou mi povedal, ze seriova spojka na okruhu uz nestiha seriovych 250NmJo a pritlacak poslem do cryogenic na tepelnu upravu, tak isto ako brzdy, casti motora, celu prevodovku a asi aj lamelu
Tak co s tou spojkou? Prenese 300Nm spolahlivo HDS, alebo mam dat rovno keramiku? Na V6T isto dam keramiku...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host