Plánuju objednání nových a zajímalo by mě s čím jste setkali v provozu,které můžete doporučit a na které se třeba ani nedívat!

Budu rád za každý postřeh!

soft147 píše:Tak uz mam po vymene, vydrzely 104000, vsechno super, jen na 4.valci se nechtela vzdat pozice. Povolit sla, pak jsem utocil 3 zavity a konec, ani tam ani zpet, az se ukroutila. Takze nakup vrtaku pr. 6+6,5+7+7,5+8+8,5 delky 29-31cm, akku, nadvarit dulcik na 30 cm, zavitnik 25Z10/1, jeden den se ozrat a pak asi 3,5hodiny vrtat, merit vrtat, az jsem se odvrtal pod zavit, opravil zavit, a nastartovat. Zbytek zhavice nekam odletel, nastesti jsem pres nej dal velkou hadru, aby nebyla dira v kapote, inplantace noveho zhavice a uz se zase jezdi. Mimochodem jsem pri tom ulomil plastovy vrsek prepadu nafty vstriku, ta sranda se dodava jen vcelku za lidovych 520,- Kc. Cela ta sranda mimo zhavicu prisla na cca 1000,-, coz celkem jde a aspon mam natrenovano

chladne rana boli predsa aj v oktobri. Strucny navod by sa hodil, v elearne to nejak chyba a pristup je tam dost na ho...o.
 chladne rana boli predsa aj v oktobri. Strucny navod by sa hodil, v elearne to nejak chyba a pristup je tam dost na ho...o.

..
  .. . Staci len konektor lebo samotny snimac je prikruteny nejakou divnou skrutkou.
. Staci len konektor lebo samotny snimac je prikruteny nejakou divnou skrutkou. 
Nerozumím otázcemano82 píše:kejml: teraz?
 . Jaká je správná odpověď?
. Jaká je správná odpověď?to bol vtipkejml píše:Nerozumím otázcemano82 píše:kejml: teraz?
. Jaká je správná odpověď?
 ..ze si dal link az potom ako som ich naslepo menil. Pytal som sa na navod asi pred dvoma tyzdnami.
 ..ze si dal link az potom ako som ich naslepo menil. Pytal som sa na navod asi pred dvoma tyzdnami. 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host