Richie píše:kejml píše:Pokud auto po chipu kouří a vidíš to dokonce v zrcátku (!), je tam někde chyba. Buď v HW nebo v SW.
no to nevim teda 

Sarkan mi to tedy tvrdi, ale asi to plati o novem aute a ne u 10 let stare plecky jako mam ja...ja si myslim ze mam na aute vsechno v cajku ale stejne mi to kouri kdyz dam plnej korek...hlavne pokud nema turbo dostatecne otacky a ja dupnu az na podlahu....to pak huli a huli dokud nezacne turbo plnit....pri normalni jizde...rozumej do 3/4 plynu to nekouri prakticky vubec...

ze by dalsi clove co se snazi namluvit ze cipovane aute nema hulit??uz se musim opravdu smat.Richie aby Te tu jeste nezviklali k uprave zpet hele...asi mas v jednotce spatny hard disk ze to kouri..
nebo uz vim je to grafikou..ted sem na to prisel. 

asi se spatne chladi..dam vetsi vetrak.treba to prestane kourit.
ted opravdu...dle Sarkana  a Kejmla je vse spatne a auto dle Sarkana nesmi kourit nacipovane vubec dle Kejmla je opoznani trochu vice ,,,,
si myslim ze moji nohou najetych cca 50 000KM a kdovi kolik predemnou predchozi majitel s cipem tak by muj motor mel byt uz davna v kytkach.a to jezdim jako prase.
takze zas asi tak spatne tam nic neni.
nevim nevim ale uz nevim jak nazor, ze ciple aute nesmi hulit,v hlave spracovat.
par bohatych mazanku znam co si nechali na vochcavkach cipivat TDi motory a vsichni do jednoho maji prdel uplne cernou.ze by saze???ty asi pravdepodobne ano ty spini.cim to asi je ???no cipem..a neni to tim kdo to dela..at to je cip za 1000 NEBO ZA 15000KC auto hulit bude a huli a jestli ne odezdavam dobrovolne obcanku a prohlasuji se za bezpravneho cloveka ..uz fakt nemam k tomu co dodat.
a jeste neco...poradne si vycistete zpetne zrcatka...hlavne stredove ve kterem je to hodne videt..
nebo v kazde nemocnici je ocni..neni problem ani vas vysetri..kde je problem tak musi dojit ke sve prakticke lekarice a ta vam vystavy doporuceni