Super odkazHarous píše:Tady je docela pěkný povídání o světlech včetně nákresů:
http://www.fm.tul.cz/files/projektme/Vy ... 8.3.07.pdf
+1Harous píše:Na Tvůj řidičák a peněženku každej kašle, odpůrce spíš štve to, že je to na cestách oslňuje.Kromě toho padnul dotaz na pro a proti, tak je fér poukázat i na riziko pokut...
Ony oslňujou i originální xenony, které jsou navíc podle mě ještě ostřejší. Problém těch dostavbových je ten, že nemají automatické nastavení výšky a někteří si je ani nenechají pořádně seřídit.Harous píše:Na Tvůj řidičák a peněženku každej kašle, odpůrce spíš štve to, že je to na cestách oslňuje.Kromě toho padnul dotaz na pro a proti, tak je fér poukázat i na riziko pokut...
A zahoď i ty xenony, tohle přeci postrádá smysl. Xenony nemůžou při svícení do země svítit líp než halogen tam kam svítit má...Hlavní problém není v tom, že bych někoho oslňoval, světla jsme nastavili co nejníž.
Tak to dostane kabelaz zabrat.whitedevil píše:Nevim proč cpeš do 147 xenon ;) ale to je tovoje věc, pokud ti jde o barvu světla proč si nepořídíš žárovku plněnou xenonovým plynem... Já je mám v autě v potkávačkách a perfekt... je to nějáká česká značka dal sem za sadu asi 130K4 . a zatim držej Ted jsem si objednal silnější - 100W (výjdou mě cca na 100kč obě) ale ty příjdou do dálkovejch... páč nejsem hovado to smažil lidem do xistu se 100W
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti