tak si říkám, že bych dal do mlhovek LED žárovky + LED obrysovky a používal bych to jako denní svícení... napadá někoho nějaká komplikace? policajti to asi nepoznají a ušetřím pár watů

Proč nechceš jezdit normálně na parkovačky a na mlhovky?
  Proč nechceš jezdit normálně na parkovačky a na mlhovky? 

je pravda, že jsem dneska už trochu požil, tak koumám, co bych udělal
 je pravda, že jsem dneska už trochu požil, tak koumám, co bych udělal  
 Audynu z té Alfy stejně neuděláš
  Audynu z té Alfy stejně neuděláš  

tuta146 píše:A to napadne Petra147, zarytého odpůrce xenonů...

Tak ale zapomeň na ušetřený Watty...Petr147 píše: obrysovky budu brát si integrovaným odporem, ebay je jich plná

Sem netušil, že máš 147modenaboy píše:Mlhovky mají taky hlídání přes BC.
 Hlídání má jen zadní. Přední světla: potkávačky, dálkové, tlumené jej podle návodu (a zkoušení - u mne jen ty potkávačky) nemají.
 Hlídání má jen zadní. Přední světla: potkávačky, dálkové, tlumené jej podle návodu (a zkoušení - u mne jen ty potkávačky) nemají.A nemáš problém s policajtama? Mě za tohle jeden dusil ale naštěstí to prošlo s výstrahou a bez placenícoyote píše: Navíc už přes dva roky používám ty mlhovky přes den na svícení místo potkávaček a ještě nepraskla ani jedna žárovky. V mlhách jsou H1 a ty vydržej

konečně chvilka volna, tak tam chci šoupnout ty H1 LED a ten otvor v parabole je přesně na klasickou žárovku
 konečně chvilka volna, tak tam chci šoupnout ty H1 LED a ten otvor v parabole je přesně na klasickou žárovku   pak asi půl hodiny nadávání, kdy tam nechtěl jít ten jistící drátek, jsem musel demontovat tu černou plastohoubu a posvítít si tam
 pak asi půl hodiny nadávání, kdy tam nechtěl jít ten jistící drátek, jsem musel demontovat tu černou plastohoubu a posvítít si tam   nikdy víc nesahám na žádnou žárovku
 nikdy víc nesahám na žádnou žárovku  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti