Zlaty Bmw, to je proste Bmw vsude a nazdar...

A jinak osobité auto to určitě je, ale hlavně designem.... Technicky je to Bravo s o 10cm prodlouženým rozvorem.... Myslím že není čas na hrdinství, je potřeba prodávat a vydělávat prachy na další vývoj....
  A jinak osobité auto to určitě je, ale hlavně designem.... Technicky je to Bravo s o 10cm prodlouženým rozvorem.... Myslím že není čas na hrdinství, je potřeba prodávat a vydělávat prachy na další vývoj.... Ale ta se aspon v USA prodavala jako AR a celkem slusne
  Ale ta se aspon v USA prodavala jako AR a celkem slusne Třeba se z toho vysekají.... MiTo se prodává dobře, Giulietta by se taky mohla chytit a pak ještě nějaký nový sedan a celá modelová řada bude u Alfy zas OK..... Podstatné je, že z toho co mám doma (Stilo, Bravo i to GT) je už celkem zřejmé, že italové vychytali kvalitu a ty auta jsou fakt v poho. Teď už tu dobrou techniku jen zabalit do pěknýho obalu, zvládnout marketing a třeba to půjde....
  Třeba se z toho vysekají.... MiTo se prodává dobře, Giulietta by se taky mohla chytit a pak ještě nějaký nový sedan a celá modelová řada bude u Alfy zas OK..... Podstatné je, že z toho co mám doma (Stilo, Bravo i to GT) je už celkem zřejmé, že italové vychytali kvalitu a ty auta jsou fakt v poho. Teď už tu dobrou techniku jen zabalit do pěknýho obalu, zvládnout marketing a třeba to půjde....

No ten by bylKubas píše:Jednou si ten Montreal stejně koupím
 , ale az na nej jednou budu mit tak nebude zit nikdo kdo by dal do kupy Spica injection
 , ale az na nej jednou budu mit tak nebude zit nikdo kdo by dal do kupy Spica injection   
  Co bys čekal? Alfa má všehovšudy v ČR 6 dealerů, z toho těžko republiku pokryješ.... Navíc špatná pověst atd....
  Co bys čekal? Alfa má všehovšudy v ČR 6 dealerů, z toho těžko republiku pokryješ.... Navíc špatná pověst atd.... Když se to povede i Giuliettě, tak bych to neviděl nějak černě....
  Když se to povede i Giuliettě, tak bych to neviděl nějak černě....Hlavně ta první co?Kubas píše:jo, tohle už vypadá o dost líp....

nemyslel jsem to tak, že by Lamborghini patřilo pod koncern....Spirpin píše:Pokud vím, tak větev osobních Lamborghini pod Fiat nikdy nepatřila.roubrt37 píše:A že jich v koncernu ohledně Alfy už udělali habafuk. A Lambo je už taky echt Deutsches Vagen

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host