neboj Kubasi...za par dni vyleze slunicko....bude nad 15°C a uz budes tahat za syticKubas píše:tak tomuhle jsem se naštěstí vyhnul.... včera jsem se naposled projel a definitivně hotovo....

neboj Kubasi...za par dni vyleze slunicko....bude nad 15°C a uz budes tahat za syticKubas píše:tak tomuhle jsem se naštěstí vyhnul.... včera jsem se naposled projel a definitivně hotovo....
Slíma píše:ani u spidera se nemusi davat na zimu znacky do depozitu![]()
nekteri jedinci jezdi bez strechy i v -2°C
Vzdyt to jsou 2 vetracky z pocitaceBoomer píše:Slíma píše:ani u spidera se nemusi davat na zimu znacky do depozitu![]()
nekteri jedinci jezdi bez strechy i v -2°C
To ano, ale není spajdr jako spajdr :-)
http://www.mercedes-benz.cz/content/cze ... .0001.html
Mám jeden starší, můžu poslat naskenované v e-mailu. Ale GTV 916 tenkrát ještě ani nevyráběli...PetrGTV píše:to je pravda, vždyť doplňky od Zenderu nabízela sama automobilka k novým autům, já třeba mám na GTV od Zenderu pedály - kupoval je původní majitel už s autem jako nové a musím říct že vypadají fakt hezky ( do interiéru citlivě zapadají) a jsou i kvalitní cca 180 000Km se na nich až tolik nepodepsaloNevíte někdo jestli existuje nějaký katalog dílů Zender právě na Alfu Romeo? na jejich stránkách jsem nic nenašel :-(
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host