Tak ted uz staci sehnat nekde nejaky drobny.... Asi pujdu vratit lahve od piva a este zbyde na benzin...

Tak ted uz staci sehnat nekde nejaky drobny.... Asi pujdu vratit lahve od piva a este zbyde na benzin...

Jinak 8C je nádherná, ale co dostává mě je ta neuvěřitelná nadčasovost Tipo 33 Stradale, které se tam mihne v pár obrázcích.... To je něco úplně dokonalého....
  Jinak 8C je nádherná, ale co dostává mě je ta neuvěřitelná nadčasovost Tipo 33 Stradale, které se tam mihne v pár obrázcích.... To je něco úplně dokonalého....
 . Tak předně tam hovoří o tom že 8C je konečně auto co navazuje na tradici značky..zadní náhon, Transaxle převodovku , super se řídí atd....že auto má obrovský výkon, super zvuk a až závěrem dodali, ža za těch 170.000,- eur dostanete nejen skvélé jízdní vlastnosti ale i designovou dokonalost v každém detailu. Pravý kov (hliník) namísto hliníkových polepů, pravý karbon namísto karbonových nálepek...
 . Tak předně tam hovoří o tom že 8C je konečně auto co navazuje na tradici značky..zadní náhon, Transaxle převodovku , super se řídí atd....že auto má obrovský výkon, super zvuk a až závěrem dodali, ža za těch 170.000,- eur dostanete nejen skvélé jízdní vlastnosti ale i designovou dokonalost v každém detailu. Pravý kov (hliník) namísto hliníkových polepů, pravý karbon namísto karbonových nálepek... . Videl jsem na vlastni oci 8C Competizione. Na dalnici Viden-Graz me u SCS u Modlingu pri navratu domu predjizdela AR 8C. Na kochani ale nebyl cas. Byl to blesk, jel urcite 200, no a protoze ja dodrzoval predpisovych 100km/h, tak prestoze moje chot mela fotak v po ruce v kabelce a reagovala celkem rychle, sance neco poridit nebyla.
 . Videl jsem na vlastni oci 8C Competizione. Na dalnici Viden-Graz me u SCS u Modlingu pri navratu domu predjizdela AR 8C. Na kochani ale nebyl cas. Byl to blesk, jel urcite 200, no a protoze ja dodrzoval predpisovych 100km/h, tak prestoze moje chot mela fotak v po ruce v kabelce a reagovala celkem rychle, sance neco poridit nebyla. 

fakt ? 8C maji ve fiatu ? to si snad udelam vylet do BrnaKubino píše:Mají ji teď v MotorTecu u Globusu, ve Fiatu. Nejvíc mě překvapilo, jak je velká, na fotkách je to takový nic moc, ale v reálu fakt brutální...

Psal jsem to tam už asi před třema týdnama
 Psal jsem to tam už asi před třema týdnama  
 ja jsem mel tedka chripku a tak jsem se na foru moc nevyskytoval
 ja jsem mel tedka chripku a tak jsem se na foru moc nevyskytoval 

Ikdyž 99 lidí ze 100 by si ťukalo na čelo, za sebe můžu říct že kdybych podobné auto kupoval, nebudu nic řešit a skočím do téhle Alfy, ikdyž ostatní italská konkurence je minimálně stejně dobrá, ne-li lepší....
  Ikdyž 99 lidí ze 100 by si ťukalo na čelo, za sebe můžu říct že kdybych podobné auto kupoval, nebudu nic řešit a skočím do téhle Alfy, ikdyž ostatní italská konkurence je minimálně stejně dobrá, ne-li lepší.... , musí to být super pocit
 , musí to být super pocit 

To musí být opravdu mazec....!
  To musí být opravdu mazec....! 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host