Dneska v Holešovičkách mě předjela 156 SW, tak jsem ji nahoře zase předjel já. Myslím, že to lze brát jako pozdrav, protože nevim, jestli mám vůbec nějak blikat na kolegy ve dvouproudovce. Jediný co mě napadá je hodit levej-pravej blinkr po předjetí

Ono predtym ako si alfu nemal a nevśimal si si ich, tak žiadne si nikdy ani nevidel, ale teraz ako po nich sliediš, tak sú všade!!!!Hory píše:já dneska viděl Alf jako nikdy. Bohužel jako chodec :-( Za ani ne půl hodiny kolem mě projelo jich 9. Koukám, že jak se udělalo hezky tak jsou všude
Mám podobnou zkušenost někdy z podzimu. Stál jsem na jednom brněnském sídlišti a čekal na kámoša. Šel malej kluk s mamčou (pěknou mamčouLadin 164V6 píše:Dneska mezi Olovim a Boucim stribrna 159 SW na cerstvych znackach a nic
edit: Ale co bylo super, ze kdyz jsem utiral na zahrade Alfu jelenici tak jela kolem na trikolce mala holcicka s mamou a rika "Alfa Lomeo" a se zajmem koukala
To byl Plája, jinou stříbrnou FL tu široko daleko neznámLadin 164V6 píše:Tak dneska v Sokolove stribrna 156 FL mavala, a prasiva 155 bez reakce...
Ladine, dneska mi soused, řekl, že tě prej znám... no tak jo noLadin 164V6 píše:Dneska mezi Olovim a Boucim stribrna 159 SW na cerstvych znackach a nic![]()
Jsem si řikal, co to je za novej výraz "automatický týpek" a ono je tam krátké YMilano75 píše: automaticky týpek
to jsem byl asi já, ten den jsem jel do Kraslic, jinak na zdravení si zvykám,na motorce to je normální, ale o tomhle jsem nevěděl, tak se příště polepšímAdamsquare píše:To byl Plája, jinou stříbrnou FL tu široko daleko neznámLadin 164V6 píše:Tak dneska v Sokolove stribrna 156 FL mavala, a prasiva 155 bez reakce...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti