Dakujem
[IMG=http://img683.imageshack.us/img683/6272/p1010367aa.jpg][/IMG]

No vyzera to hrozne ak to mysleli ako zasterku tak tam mali dat klasicku,ja len ked je to taky velky plast na spodku ci to ma este aj iny vyznam.Maxa píše:Jo jsou tam asi 3 matky.Ale proč to chceš sundat? Akorád si obiješ prahy od kamínků.

Kůrkyn píše:Kryje to závěs kola a konec prahu, který pěkně hnije, u Dedry to máme dokonale opískované na čistý plech. Kdyby to tam bylo zbytečné, tak to tam není.

co to sem chodí za lidi a proč vůbec sedaj do alfy... začíná to být horší jak na FBK apod.
 co to sem chodí za lidi a proč vůbec sedaj do alfy... začíná to být horší jak na FBK apod.
Zase tak moc neřekl ne?freshkuba píše:ty vo.e...co je to za prasečinu? Ještě si můžeš uřezat přední sloupky, je přes ně blbě vidět...co to sem chodí za lidi a proč vůbec sedaj do alfy... začíná to být horší jak na FBK apod.
freshkuba píše:ty vo.e...co je to za prasečinu? Ještě si můžeš uřezat přední sloupky, je přes ně blbě vidět...co to sem chodí za lidi a proč vůbec sedaj do alfy... začíná to být horší jak na FBK apod.
 No ak si spokojny s tym co mas tak sa ti necudujem ze to co tu citas nevies pochopit.Asi patris medzi ludi ktory si na aute nikdy nic nezmenili.Ale su aj taky ktory sa chcu od inych odlisovat a zacina to mensimi detailami.
 No ak si spokojny s tym co mas tak sa ti necudujem ze to co tu citas nevies pochopit.Asi patris medzi ludi ktory si na aute nikdy nic nezmenili.Ale su aj taky ktory sa chcu od inych odlisovat a zacina to mensimi detailami. 
Jimmy píše:Z detailu potom bude hnit celej prah a odlisny od ostatnich to bude urcite
 No myslim ze take zle to az tak nebude,a preco to tam dala prave Alfa neviem ostatne typy aut to nemaju a prahy maju v poriadku  a vlastne ani novsia  Alfa 147 to tam nema.
 No myslim ze take zle to az tak nebude,a preco to tam dala prave Alfa neviem ostatne typy aut to nemaju a prahy maju v poriadku  a vlastne ani novsia  Alfa 147 to tam nema. No ak si spokojny s tym co mas tak sa ti necudujem ze to co tu citas nevies pochopit.Asi patris medzi ludi ktory si na aute nikdy nic nezmenili.Ale su aj taky ktory sa chcu od inych odlisovat a zacina to mensimi detailami.
 No ak si spokojny s tym co mas tak sa ti necudujem ze to co tu citas nevies pochopit.Asi patris medzi ludi ktory si na aute nikdy nic nezmenili.Ale su aj taky ktory sa chcu od inych odlisovat a zacina to mensimi detailami.  [/quote]
[/quote]
freshkuba píše: já jsem spokojený s tím co mám, ale ty si asi léčíš nějaký mindrák. Tady jsou lidi co respektují tu partu vzdělaných lidí, která to auto navrhla. Ty jim na tu práci pliveš a myslíš si, že jsi chytřejší a máš lepší vkus. Jestli se chceš skutečně odlišit od ostatních chlapců ze sídliště, tak si kup alespoň Ariel Atom, nebo Ferrari.
Takových chytráků a kuchalů je ve vláknu Tuzzing-neverending story docela dost.
Taky jsem si všimnul, že tvé první dotazy tady na fóru byly ohledně změny vzhledu, a ne techniky. tak doufám, že alespoň měníš olej a rozvody? a případně termostat nedáváš ze Š120. Takových sem už zažil.
Myslím, že budeš hodně rád, když udržíš tempo dávat autu to co potřebuje, udržovat ho ve 100% stavu a nebudeš vymýšlet kraviny.

No na to ze mam auto iba tyzden toto neriesimKůrkyn píše:Sundat zástěrky bude zadarmo, ale ta uštíplá poklice bude stát litr, což?
 ,su to este zimne pneu
 ,su to este zimne pneu  a mam objednane nove elektrony a pneu
  a mam objednane nove elektrony a pneu 
Já jsem spokojený s tím co mám, ale ty si asi léčíš nějaký mindrák. Tady jsou lidi co respektují tu partu vzdělaných lidí, která to auto navrhla. Ty jim na tu práci pliveš a myslíš si, že jsi chytřejší a máš lepší vkus. Jestli se chceš skutečně odlišit od ostatních chlapců ze sídliště, tak si kup alespoň Ariel Atom, nebo Ferrari.freshkuba píše:No ak si spokojny s tym co mas tak sa ti necudujem ze to co tu citas nevies pochopit.Asi patris medzi ludi ktory si na aute nikdy nic nezmenili.Ale su aj taky ktory sa chcu od inych odlisovat a zacina to mensimi detailami.
 ,na to je to tu forum aby si ludia povedali svoje nazory.Je pravda ze v tomto som trochu zvlastny
 ,na to je to tu forum aby si ludia povedali svoje nazory.Je pravda ze v tomto som trochu zvlastny   a chcem mat niektore veci urobene podla seba ja ked ostatnym sa to moc nepaci.Ani jedno auto nieje dokonale,ked ho mas par dni tak mozno nevidis muchy ktore ma,ale odstupom casu si to zacnes vsimat.Nemas ani jednu vec na aute ktora ti nevyhovuje alebo by si ju riesil inac?myslim ze na Alfe by sa ich naslo viac,ale ked som si kupoval nove auto tak som o tom ze si kupim Alfu ani neuvazoval a vidis kupil som si ju lebo ma niecim ocarila.vs.s .Technicke zalezitosti nechavam na servis,ale skontrolovat olej este viem,je to moje druhe auto tak na prvom som sa toho naucil dost a to ti mozem povedat ze problemi boli furt....Po kupe auta boli menene filtre,rozvody,olej cena 400eur.Auto potrebujem stale,takze ak je problem riesi sa hned som chalan ktory pracuje a externe si dorabam Ing.,tak financie na servis su.
 a chcem mat niektore veci urobene podla seba ja ked ostatnym sa to moc nepaci.Ani jedno auto nieje dokonale,ked ho mas par dni tak mozno nevidis muchy ktore ma,ale odstupom casu si to zacnes vsimat.Nemas ani jednu vec na aute ktora ti nevyhovuje alebo by si ju riesil inac?myslim ze na Alfe by sa ich naslo viac,ale ked som si kupoval nove auto tak som o tom ze si kupim Alfu ani neuvazoval a vidis kupil som si ju lebo ma niecim ocarila.vs.s .Technicke zalezitosti nechavam na servis,ale skontrolovat olej este viem,je to moje druhe auto tak na prvom som sa toho naucil dost a to ti mozem povedat ze problemi boli furt....Po kupe auta boli menene filtre,rozvody,olej cena 400eur.Auto potrebujem stale,takze ak je problem riesi sa hned som chalan ktory pracuje a externe si dorabam Ing.,tak financie na servis su.  .Jedine co sa mi nepaci je ten vyraz Tuzzing viem o com je rec ale myslim ze sem nepatrim
 .Jedine co sa mi nepaci je ten vyraz Tuzzing viem o com je rec ale myslim ze sem nepatrim 
FaktMaxa píše:Mám novší a ta to tam má
 ,tak to som natrafil na fotky ludi ktory su na tom podobne ako ja a dali to prec...
 ,tak to som natrafil na fotky ludi ktory su na tom podobne ako ja a dali to prec...  ..tak to so mnou nebude az take zle,uz som myslel ze som tu za debila ktory riesi tieto veci...
..tak to so mnou nebude az take zle,uz som myslel ze som tu za debila ktory riesi tieto veci...  

http://aukro.cz/item989173358_lapace_ne ... 6_147.html
  http://aukro.cz/item989173358_lapace_ne ... 6_147.htmlUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti