Tak třeba já bych tě pozdravil... 33ka se mě líbízde. píše:Souhlas. Jinak 33 nikdo nezdraví, dnes jsem potkal 5 novějších Alf a ani náznak zájmuSpirpin píše:..nechutné neustálé vnucování spoustou médií. Tlak budí protitlak ...

Tak třeba já bych tě pozdravil... 33ka se mě líbízde. píše:Souhlas. Jinak 33 nikdo nezdraví, dnes jsem potkal 5 novějších Alf a ani náznak zájmuSpirpin píše:..nechutné neustálé vnucování spoustou médií. Tlak budí protitlak ...
Rozumný názor, zvlášť v Praze se snažím vyhýbat kdejakému výmolu, tak nemám čas hlídat kdo jede naproti.coyote píše:Pane bože, to musí hned každej alfista zdravit? A ten kterej nepozdraví, tak neví co má za značku? Kolikrát jsou ti lidé větší srdcaři než vy, jen nejsou na to, každýho děsit dálkovejma... A mezi námi, taky se většinou snažím sledovat provoz a tak prostě nevnímám co proti mě jede za značku, ale beru jen to, že tam něco je.
Tuhle jsem se ale potkal se 159kou a zamával první, už se učej
že Vás ..... nebolí, já zdravím vždy..xjohny píše:coyote píše: Tuhle jsem se ale potkal se 159kou a zamával první, už se učej
Dneska jsem potkal 166 a nestihl sem pozdravit (on zdravil první) protože jsem sledoval kam odbočit,takže to co psals je pravdacoyote píše:Pane bože, to musí hned každej alfista zdravit?
Svatá pravda, jsou to vokurci někteří taliání něco na tom bude. U nás taky nedávno byl jeden na návštěvě a přijel Opelem. Ale když jsme se tak anglicky rukama nohahama bavily, tak říkal že je rád že i tady v ČR se najde člověk kterej nedá na Alfu dopustit, ale ten Opel.. Abych pravdu řekl byl jsem zklamanej.elbandito píše:mám kamaráda, kterej studuje a pracuje v Itálii a když viděl moji Alfu, tak říkal, že tam s tím jezděj jenom carabinieri a buzny
Však já taky, ale musíme si přiznat, že starší generace zdraví častějš než 159kaři. Mám to vyzkoušený :-)Ales159 píše:že Vás ..... nebolí, já zdravím vždy..xjohny píše:coyote píše: Tuhle jsem se ale potkal se 159kou a zamával první, už se učej
presne to same se mi stalo vcera v Rajhradecrashta píše:dneska na 5. kvetna v Praze, jedu, vidim brnenskou znacku, rikam si, neni to Slima... Je to Slima... Tak sme cestou (az ke sjezdu na Pankrac) pokecali
Když mi před vánoci zamrzla nafta, tak jsem viděl taky 23speedy píše:jsem dnes jel přes Železný Brod a tam mě zdravila hezká ženská taky ve AR147 v černé barvě. Takový pozdrav opravdu potěší kor v takto nádherném počasí. Dneska mi teploměr na palubním počítači ukazoval i 23 stupnů, to je číslo, který jsem už hooodně dlouho neviděl
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host