mozem urobit dalsi kus ak je niekto ochotny si zaplatit postovne
 Sem na tom stejně jak ssvd, nemám kde a nemám z čeho
  Sem na tom stejně jak ssvd, nemám kde a nemám z čeho  
 .. samozrejme nemas zac kedze som ti to slubil pred dvoma tyzdnami
 .. samozrejme nemas zac kedze som ti to slubil pred dvoma tyzdnami  ale radsej neskor ako nikdy..
 ale radsej neskor ako nikdy..   a som rad ze uz znova mozes nastavovat svetlomety ako potrebujes.. teraz uz len tu velkovyrobu rozbehnut
 a som rad ze uz znova mozes nastavovat svetlomety ako potrebujes.. teraz uz len tu velkovyrobu rozbehnut 
 třeba u mě protože nejezdim nikdy nějak extra naloženej tak je to jenom k tomu že s tim zahejbou na technicky a pak zas dva roky nic, ale je to potřeba takže ještě jednou taky díky.
  třeba u mě protože nejezdim nikdy nějak extra naloženej tak je to jenom k tomu že s tim zahejbou na technicky a pak zas dva roky nic, ale je to potřeba takže ještě jednou taky díky.  
 vdaka tebe "zbohatnem", urobim technicke vykresy, zozeniem lacnu pracovnu silu a ide sa do toho
  vdaka tebe "zbohatnem", urobim technicke vykresy, zozeniem lacnu pracovnu silu a ide sa do toho   to najtazsie "zistit co ludia potrebuju" uz mam za sebou a teraz zacne biznis
  to najtazsie "zistit co ludia potrebuju" uz mam za sebou a teraz zacne biznis  a najdolezitejsie je, ze na jar prejdem cez technicku
 a najdolezitejsie je, ze na jar prejdem cez technicku 
 ved to je drobnost nieco odfotit hlavne aby to aj ostatnym pomohlo a rozchodili to ako ty
 ved to je drobnost nieco odfotit hlavne aby to aj ostatnym pomohlo a rozchodili to ako ty  
 Nevím kolikátej sem v pořadí objednávek
  Nevím kolikátej sem v pořadí objednávek   Tvého nově se rozvíjejícího biznisu, ale písni mi plíís do SZ kolik Ti mám poslat nebo jak to provést abych zbytečně nemusel krmit banku poplatkama za převod peněz z CZ do SK. Práci Ti moc rád zaplatím, poštovný samozřejmě taky, jen ty banky si ku.vy počítaj nehorzný poplatky za převod. Napadá mě paypal, máš ho?
 Tvého nově se rozvíjejícího biznisu, ale písni mi plíís do SZ kolik Ti mám poslat nebo jak to provést abych zbytečně nemusel krmit banku poplatkama za převod peněz z CZ do SK. Práci Ti moc rád zaplatím, poštovný samozřejmě taky, jen ty banky si ku.vy počítaj nehorzný poplatky za převod. Napadá mě paypal, máš ho?A já chci 5% za poskytnutí celého kolečka s plíškem.Kwaso píše:Tak potom poprosim aspon 5% zo ziskuved to je drobnost nieco odfotit hlavne aby to aj ostatnym pomohlo a rozchodili to ako ty

no na 2% sa dohodneme
 no na 2% sa dohodneme 

Když je mokro, tak svítí o dost hůř všechny typy světel. Určitým řešením může být neustálé svícení dálkovýma při úplně sklopených světlech (čudlík nad levou nohou) - ale bacha na to, prvně si to s někým zkus, jestli to moc neoslňuje i na to maximální sklopení. Navíc toto lze jen použít při nenaloženém autě, pokud to úplně sklopíš a zároveň auto naložíš pěti lidma, je to jako prázdné auto se světly v poloze 0!!!
 Když je mokro, tak svítí o dost hůř všechny typy světel. Určitým řešením může být neustálé svícení dálkovýma při úplně sklopených světlech (čudlík nad levou nohou) - ale bacha na to, prvně si to s někým zkus, jestli to moc neoslňuje i na to maximální sklopení. Navíc toto lze jen použít při nenaloženém autě, pokud to úplně sklopíš a zároveň auto naložíš pěti lidma, je to jako prázdné auto se světly v poloze 0!!!

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 3 hosti