Děkuji převelice za nějaké info..
 předek má delší ramena, jsou shodný myslim s GTV, a zadek je taky jinej a nebo na zadek podložky, ale to by musely bejt kur*a podložky
  předek má delší ramena, jsou shodný myslim s GTV, a zadek je taky jinej a nebo na zadek podložky, ale to by musely bejt kur*a podložky

? Nebo z katalogu? Nebo jsme někdy omylem nahodili krátká ramena a pak se nestačili divit? Nebo všechno dohromady? Ne, vážně - opravdu jsou rozdílná, co se mi deset let motají po baráku auta s tímto podvozkem (W155, 146, Dedra), tak už to mám ověřeno
 ? Nebo z katalogu? Nebo jsme někdy omylem nahodili krátká ramena a pak se nestačili divit? Nebo všechno dohromady? Ne, vážně - opravdu jsou rozdílná, co se mi deset let motají po baráku auta s tímto podvozkem (W155, 146, Dedra), tak už to mám ověřeno  . Zadní náprava úzká vs. široká 155 mi přijde stejná. I když jsem kdesi četl cosi o rozdílu 15 mm
 . Zadní náprava úzká vs. široká 155 mi přijde stejná. I když jsem kdesi četl cosi o rozdílu 15 mm  .
 . 

takze jsem si doted myslel,ze to je tak jak jsem psal , v tom pripade nechapu co ma wide
 takze jsem si doted myslel,ze to je tak jak jsem psal , v tom pripade nechapu co ma wide 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host