Alfa Romeo 147 (pokec)
Re: Alfa Romeo 147 (pokec)
Taky jsem to zkusil koupit, po montáži el.vyhřívání sedaček potřebuji vymazat chybu bagů v sedadlech, tak to snad půjde
nemám čas jezdit do servisu.

Fiat Scudo II 130 Multijet 2015
Ford Kuga 1.5 turbo 2017
Ford Mustang 2016 V8 5.0 421k
www.rcfunrace.cz www.prcars.cz
www.dmcstyle.cz
Ford Kuga 1.5 turbo 2017
www.dmcstyle.cz
jestli je mas pripojeny, tak by mela chyba zmizet... u 147 sviti, jenom když problem přetrvava
cau je problem vymenit remenici na 147 jtd? je to ta nejvetsi na klikovce.dneska se mi rozpadla a vypadla nazem :-( 

Popravdě mám jinou zkušenost, kdy mi občas zablbnul konektor pod sedadlem a svítilo to pořád, ale můžu se mýlit... třaba to bylo tím konektorem.Petr147 píše:jestli je mas pripojeny, tak by mela chyba zmizet... u 147 sviti, jenom když problem přetrvava
Ford Kuga 1.5 turbo 2017
www.dmcstyle.cz
Ford Kuga 1.5 turbo 2017
www.dmcstyle.cz
Nesetkali jste se někdo s tím, že by vám blbnul kontakt v (teď se blbě vyjádřím) "zásuvce" do který strkám bezp. pás ? Občas, v zimě jsem to teda vnímal častěji (nevím proč), mi poblikavá ikonka pásů. Přitom jsem připoutanej, stačí na to šáhnout, popostrčit a zmizí to, lehce se pohnu, zas se to objeví...někdy vůbec za celou jízdu... upřímně mi to je fuk, ale na druhou stranu si uvědomuju, že při mým štěstí bude svítit nepřipoutanost zrovna když bych potřeboval nafackovat airbagem... Takže, nějaký nápad ?
AR 147 JTDm | 88kW @ 103kW | 2006 | Progression | BOSE | EGR + DPF OFF by Autoscan.cz
www.foliatecshop.cz | www.omp-shop.cz | www.sparco-shop.cz
sříknout tam WD40 a jestli to nepomůže, tak sedačka ven a podívat se, kde se to utřepalo
to mě napadlo, ale není rozumnější do toho prsknout spíš něco jako elektrovodivou vazelínu pro větší pravděpodobnost kontaktu ?
WDčko do tý škvíry stříknout můžu, ale i když to tam nějakou sračku rozpustí, tak se k tomu nedostanu...
WDčko do tý škvíry stříknout můžu, ale i když to tam nějakou sračku rozpustí, tak se k tomu nedostanu...
AR 147 JTDm | 88kW @ 103kW | 2006 | Progression | BOSE | EGR + DPF OFF by Autoscan.cz
a pak si budeš tou vazelinou špinit oblečení, když z toho vytáhneš pás.... hlavně nemusí být problém ve spínači, ale v utřepaném drátu
Zkus to kontaktolem, je to na zlepšení kontaktu, částečně odstraní korozi kontaktů a trocha je promaže, hadička je u toho taky.
Ten drát/konektor bych taky zkusil, pod sedákem je spojovací konektor, ale jak popisuješ, je to spíš ve spínači pásu.
Ten drát/konektor bych taky zkusil, pod sedákem je spojovací konektor, ale jak popisuješ, je to spíš ve spínači pásu.
Naposledy upravil(a) soft147 dne 3.2.2013, ned 21:18, celkem upraveno 1 x.
Ford Kuga 1.5 turbo 2017
www.dmcstyle.cz
Ford Kuga 1.5 turbo 2017
www.dmcstyle.cz
Pravda no. Takže to prostříknout, párkrát pozasunovat a pak to nějakou dobu sledovat
- Princ William
- Štamgast
Mám stejnou zkušenost. I když už chyba není přítomna, kontrolka pořád svítí.soft147 píše:Popravdě mám jinou zkušenost, kdy mi občas zablbnul konektor pod sedadlem a svítilo to pořádPetr147 píše:jestli je mas pripojeny, tak by mela chyba zmizet... u 147 sviti, jenom když problem přetrvava
AR 147 QV, 1.6 TS 88 kW, 2009, 5d, Bianco Pastello HWB
- wejwy
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Problém to neni.viki píše:cau je problem vymenit remenici na 147 jtd? je to ta nejvetsi na klikovce.dneska se mi rozpadla a vypadla nazem :-(
Jestli se rozpadla, tak to už musela mlátit několik let. A teda, jestli se nezničilo nic okolo, tak máš opravdu kliku

Fiat Croma 2009 2,4JTDm 147kw
Fiat Ducato 2,3JTD valník
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
Petr147 píše:na tom cd jsou jenom ovladače, kdyby je win nenašlo, nainstaluješ program ze stránek, co jsem dal odkaz, tam si zapneš češtinu, vybereš auto, možná ještě port, jestli se nenajde sám a dostaneš se do nabídky, je to docela jednoduchý
zásuvka je pod volantem, pod pojistkama
Tak jsem v noci nemohl spát a šel jsem se jen tak projet po městě a hádej co , kontrolka motoru najednou nesvítí - jak je tohle možný ??

Alfa Romeo 147 , 1,6 TS - 88KW
je to možný, upraveným kabelem se dostaneš i do rj airbagu
A jak je možný , že mi najednou kontrolka motoru nesvítí ??
prostě to, co bylo vadné, tak už nevykazuje chybu... ale chyba bude uložena v seznamu závad... mohl jsis vymlatit baterku a jestli nemáš palubak, tak ti při poklesu napětí při startu vyhodila některá rj chybu, protože se odpojila, aby sd tim podpetim neposkodila a hodila univerzální chybu motoru
No , doufám že kablík brzo dorazí a pak budu chytřejší
Každopádně ti děkuji za cenné rady 

dneska jsem tak koukal na klinovy remen a zjistil jsem ze napinaci kladka jaksi vybruje proste skace jakoby se porad napinal a povoloval remen.je to mozne? kdyz pridam plyn tak se nasponuje a uz se ani nehne.
Alfisti, pasuje zadny naraznik z predfacelift 147 na faceliftovu verziu? 

Alfa Romeo 147, 2002, 1.6 Twin Spark 88kW, 5dv
Už to tu někdo řešil, ne
Petr147 píše:prostě to, co bylo vadné, tak už nevykazuje chybu... ale chyba bude uložena v seznamu závad... mohl jsis vymlatit baterku a jestli nemáš palubak, tak ti při poklesu napětí při startu vyhodila některá rj chybu, protože se odpojila, aby sd tim podpetim neposkodila a hodila univerzální chybu motoru
Tak kabel zakoupen,CD mi neposlal jen kablik,...nicmene ty ovladace jsem stahnul na netu aplikaci take a zkusil jsem to sparovat s autikem a hazi mi to chybu : "CHYBA SPOJENI port com1 neexistuje zkontroluj kabel a nastaveni portu"
Nevis nahodou co s tim ? konektor jsem zkousel prepinat do vsech poloh a stale stejna chyba, proste se to nechce sparovat sem zoufaly : -)
Dik za odpoved
- wejwy
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
musíš nastavit správný číslo portu.
ve správci hardwaru to najdeš
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
Prosim jako na debilawejwy píše:musíš nastavit správný číslo portu.

jestli to jde diiiiiik

- wejwy
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevim co máš za kabel a nevim co máš za windowsy.
Každopádně jestli USB a jestli XP.
Klikneš pravym na ikonu "tento počítač", vlastnosti.
Vybereš:hardware, správce zařízení.
"Porty com a lpt"
USB serial port (comX) místo X bude číslo portu na který se nainstaloval ten adapter. (většinou pokaždym připojení jinak)
V 7mičkách se k tomu asi taky nějak proklikáš, já je tu nemam a z hlavy nevim :-)
Ve FES klikneš na nastavení, nastavení připojení, interface (K-line) a com port číslo X
"Porty com a lpt"
USB serial port (comX) místo X bude číslo portu na který se nainstaloval ten adapter. (většinou pokaždym připojení jinak)
V 7mičkách se k tomu asi taky nějak proklikáš, já je tu nemam a z hlavy nevim :-)
Ve FES klikneš na nastavení, nastavení připojení, interface (K-line) a com port číslo X
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
Alfa Romeo 75 V6, TD, TS
paradawejwy píše:Nevim co máš za kabel a nevim co máš za windowsy.
"Porty com a lpt"