:D normalne jsem tankl zvedla se cajk vše ok za 500kč
:D normalne jsem tankl zvedla se cajk vše ok za 500kč  no a ted cekam na znamou a behem 10 min... mi spadla do rezervy a to jsem mel jen zaplou hudbu bez nmotoru
 no a ted cekam na znamou a behem 10 min... mi spadla do rezervy a to jsem mel jen zaplou hudbu bez nmotoru  jak je toto možne? od te doby se zase nezvedla
 jak je toto možne? od te doby se zase nezvedla  :D
:D :D normalne jsem tankl zvedla se cajk vše ok za 500kč
:D normalne jsem tankl zvedla se cajk vše ok za 500kč  no a ted cekam na znamou a behem 10 min... mi spadla do rezervy a to jsem mel jen zaplou hudbu bez nmotoru
 no a ted cekam na znamou a behem 10 min... mi spadla do rezervy a to jsem mel jen zaplou hudbu bez nmotoru  jak je toto možne? od te doby se zase nezvedla
 jak je toto možne? od te doby se zase nezvedla  :D
:D chystam se na vyměnu i s filtrem.. a nevím kolik mam objednat
 chystam se na vyměnu i s filtrem.. a nevím kolik mam objednat  
  předem děkuji
 předem děkuji  
kolik stoji potenciometr?Petr147 píše:kup 5l, je tam asi 4,4l... tak máš v hájí potenciometr, jako to bylo u 156...
 jo koupim koupim
 jo koupim koupim  ten filtr je urcite jen jeden žejo?
 ten filtr je urcite jen jeden žejo?  nemáš odkaz na ten potenciometr co bych potřeboval ja?
 nemáš odkaz na ten potenciometr co bych potřeboval ja?  

co mi připomínalo topenářský česání ....
   co mi připomínalo topenářský česání .... , ale když si stím pohraješ a hlavně máš nato nářadí
  , ale když si stím pohraješ a hlavně máš nato nářadí   tak je to sranda
  tak je to sranda  
A co myslis tim naradim? Mam normalni vercajk jsou zapotrebi nejake spesl klice?darky.com píše:Ahoj ,
já olej kupoval tady : http://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej- ... 0804.htmly
Motorový olej Selenia 20K 10W-40, 5L
Výměna vcelku jednoduchá , tedy pokud nebudeš mít strhlej závit na vaně , tak jako já
Vytáhl jsem s výpušťákem chuchvalec čehosico mi připomínalo topenářský česání ....
, ale když si stím pohraješ a hlavně máš nato nářadí
tak je to sranda

jurin píše:A co myslis tim naradim? Mam normalni vercajk jsou zapotrebi nejake spesl klice?darky.com píše:Ahoj ,
já olej kupoval tady : http://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej- ... 0804.htmly
Motorový olej Selenia 20K 10W-40, 5L
Výměna vcelku jednoduchá , tedy pokud nebudeš mít strhlej závit na vaně , tak jako já
Vytáhl jsem s výpušťákem chuchvalec čehosico mi připomínalo topenářský česání ....
, ale když si stím pohraješ a hlavně máš nato nářadí
tak je to sranda

To bych z toho vykvetJenik píše:Lekarnicka: Musis sundat cely volant, abys odstrojil tunel
Tedy,
odpojit baterku, jit si uvarit kafe, 2-3 cigarka pri piti kafe (20min)
3 sroubky zespod krytu
3x imbus tusim na sundani airbagu zezadu volantu
odpojit zluty konektor airbagu
sundat velkou matku, vel 24 tusim
sundat volant
4x sroubek drzici airbag krouzek
sundat krouzek a potom ten horní kryt toho tunelu drzi dalsi 3-4 sroubky, to uz uvidis. Spodni cast krytu mozna pujde sundat i s nasazenym volantem, nevim, opatrne pres spinaci skrinku.
 každopádně děkuji za slušný návod, krom cigaret, když bude o víkendu pěkně bych se nato podíval. Velké díky ti patři
 každopádně děkuji za slušný návod, krom cigaret, když bude o víkendu pěkně bych se nato podíval. Velké díky ti patři  

Snad tak nešikovnej nebudu, ale kdyby semi náhodou něco stalo, učitě to sem napíšu a zdokumentujuPetr147 píše:ještě bych doplnil, povol matku, odtrhni volant a pak tu matku vysroubuj, ať si nevyrazis volantem zuby

Když sem ten kryt sundaval tak se na volant vůbec nesáhlo, normálně to šlo vycvaknoutJenik píše:Lekarnicka: Musis sundat cely volant, abys odstrojil tunel
Tedy,
odpojit baterku, jit si uvarit kafe, 2-3 cigarka pri piti kafe (20min)
3 sroubky zespod krytu
3x imbus tusim na sundani airbagu zezadu volantu
odpojit zluty konektor airbagu
sundat velkou matku, vel 24 tusim
sundat volant
4x sroubek drzici airbag krouzek
sundat krouzek a potom ten horní kryt toho tunelu drzi dalsi 3-4 sroubky, to uz uvidis. Spodni cast krytu mozna pujde sundat i s nasazenym volantem, nevim, opatrne pres spinaci skrinku.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host