kolik stoji potenciometr?Petr147 píše:kup 5l, je tam asi 4,4l... tak máš v hájí potenciometr, jako to bylo u 156...
A co myslis tim naradim? Mam normalni vercajk jsou zapotrebi nejake spesl klice?darky.com píše:Ahoj ,
já olej kupoval tady : http://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej- ... 0804.htmly
Motorový olej Selenia 20K 10W-40, 5L
Výměna vcelku jednoduchá , tedy pokud nebudeš mít strhlej závit na vaně , tak jako já![]()
Vytáhl jsem s výpušťákem chuchvalec čehosico mi připomínalo topenářský česání ....
, ale když si stím pohraješ a hlavně máš nato nářadí
tak je to sranda
jurin píše:A co myslis tim naradim? Mam normalni vercajk jsou zapotrebi nejake spesl klice?darky.com píše:Ahoj ,
já olej kupoval tady : http://www.oleje-pema.cz/motorovy-olej- ... 0804.htmly
Motorový olej Selenia 20K 10W-40, 5L
Výměna vcelku jednoduchá , tedy pokud nebudeš mít strhlej závit na vaně , tak jako já![]()
Vytáhl jsem s výpušťákem chuchvalec čehosico mi připomínalo topenářský česání ....
, ale když si stím pohraješ a hlavně máš nato nářadí
tak je to sranda
To bych z toho vykvetJenik píše:Lekarnicka: Musis sundat cely volant, abys odstrojil tunel
Tedy,
odpojit baterku, jit si uvarit kafe, 2-3 cigarka pri piti kafe (20min)
3 sroubky zespod krytu
3x imbus tusim na sundani airbagu zezadu volantu
odpojit zluty konektor airbagu
sundat velkou matku, vel 24 tusim
sundat volant
4x sroubek drzici airbag krouzek
sundat krouzek a potom ten horní kryt toho tunelu drzi dalsi 3-4 sroubky, to uz uvidis. Spodni cast krytu mozna pujde sundat i s nasazenym volantem, nevim, opatrne pres spinaci skrinku.
Snad tak nešikovnej nebudu, ale kdyby semi náhodou něco stalo, učitě to sem napíšu a zdokumentujuPetr147 píše:ještě bych doplnil, povol matku, odtrhni volant a pak tu matku vysroubuj, ať si nevyrazis volantem zuby
Když sem ten kryt sundaval tak se na volant vůbec nesáhlo, normálně to šlo vycvaknoutJenik píše:Lekarnicka: Musis sundat cely volant, abys odstrojil tunel
Tedy,
odpojit baterku, jit si uvarit kafe, 2-3 cigarka pri piti kafe (20min)
3 sroubky zespod krytu
3x imbus tusim na sundani airbagu zezadu volantu
odpojit zluty konektor airbagu
sundat velkou matku, vel 24 tusim
sundat volant
4x sroubek drzici airbag krouzek
sundat krouzek a potom ten horní kryt toho tunelu drzi dalsi 3-4 sroubky, to uz uvidis. Spodni cast krytu mozna pujde sundat i s nasazenym volantem, nevim, opatrne pres spinaci skrinku.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů