Edit: Tak v soucasny chvili to nastartuje tak na potreti a ani pres neutral otacky nedostanu na 2000.
proč? Nevím jak zimní, ale kdykoli jsem vzal vervu, měl jsem pocit, že to lépe jelo a hlavně spotřeba šla tak o půl až litr dolů... Máš jinou zkušenost?mcernoch píše:Jí čepuji na OMV a bez problémů (dnes -21).
Já osobně jsem odpůrce Benziny.
Nepodléhal bych marketingu a pocitu že jsem náročný zákazník a podíval bych se, co znamená ta hvězdičkamcernoch píše:MaxxMotion Diesel reprezentuje absolutně novou prémiovou úroveň pohonných hmot OMV. Špičková nafta pro náročné zákazníky, kteří přesně ví, co jejich motor potřebuje. Inovativní aditiva chrání motor, poskytují excelentní výkonové parametry a umožní vašemu vozu startovat i při -35°C!*
tak ja pro jistotu a na radu cloveka z Alfy, liju nafta/benzin/olej M2T v pomeru 60/2/0,2 a startuju mraz nemraz, auto je tissi, klidnejsi a po nastartovani nemam pocit, ze mi motor da pres drzku...Žížal píše:Me nastesti Alfice startuje celkem spolehlive (jen si nesmim vymlatit baterku pojizdenim po meste). Liju aspon 2x vic VIFu nez je v navodu a neni problem.
Nafta je kapitola sama pro sebe - staci ze manik co priveze naftu si neocisti ventily a flakne to tak jak to je s ledem a snehem a pak je uplne jedno kde to beres jestli u Shellu nebo u Makra (info od typka co na benzince dela)...
Jak se v nafte zacnou delat castecky parafinu, tak ucpou filtr postupne - jenze pokud clovek jede dalku a do filtru jde dostatecne dlouho ohrata nafta, tak se parafin rozpusti a filtr je OK (to same i na jare). Bohuzel filtr na 159 stoji nesmysl, takze je to na nic mit druhy pro jistotuMinus je ze parafin muze plavat v nadrzi a cerpadlo ho postupne posila do filtru a auto zdechne po par metrech, po 100km, jak to zrovna vyjde.
To zní jako by jsi byl akcionář :-). Nemám s ní velké zkušenosti, teď jsem ji vzal prvně, ale zarazilo mne, že jsem nikde nenašel cetanové číslo? Ani na stránkách, ale třebas jsem špatně koukal??mcernoch píše:MaxxMotion Diesel reprezentuje absolutně novou prémiovou úroveň pohonných hmot OMV. Špičková nafta pro náročné zákazníky, kteří přesně ví, co jejich motor potřebuje. Inovativní aditiva chrání motor, poskytují excelentní výkonové parametry a umožní vašemu vozu startovat i při -35°C!*
Raději tam zavolej.Nemusí ho mít skladem.Objednají a do druhého dne ho máš.lach-t193 píše:
Opravdu jen 600? Jsem z Orlové, tak tam hned zitra pro jeden zajedu... Diky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host