Kubas píše:patrně pořád v panice pozoruje alfa-control a děsí se, kdy se zas rozsvítí jaká kontrolka

Kubas píše:patrně pořád v panice pozoruje alfa-control a děsí se, kdy se zas rozsvítí jaká kontrolka
Ano zamávaliHolocausto píše:Dnes jsme jeli do Kopřivnice na výlet, pak se podívat na závody do vrchu. Ještě nějaká ta vesnice před Kopřivnicí, odbočoval jsem na křižovatce doleva se svojí stříbrnou 164 a vidím krásnou stříbrnou 156, následně 159 a pak zase několik 156tek.S poslední alfistou, tušim červená, jsme si zamávali. Zřejmě nějaký výjezd alfistů. Někdo odsud?
Danny píše:Ano zamávaliHolocausto píše:Dnes jsme jeli do Kopřivnice na výlet, pak se podívat na závody do vrchu. Ještě nějaká ta vesnice před Kopřivnicí, odbočoval jsem na křižovatce doleva se svojí stříbrnou 164 a vidím krásnou stříbrnou 156, následně 159 a pak zase několik 156tek.S poslední alfistou, tušim červená, jsme si zamávali. Zřejmě nějaký výjezd alfistů. Někdo odsud?Pozdrav potěšil...Bylo to v Novém Jičíně,6 alfinek...vyjížděli jsme směr Bruntál na sraz.
Jinak krásná stříbrná 164
swist píše:Dnes u Mohelnice na dálnici krásná stříbrná GT, kterou jsem předjížděl, páč jsem dost kvaltoval...![]()
Zablikal jsem směrovkama a řidič GT mával...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti