Dal jsem ti číslo účtu, který běžně nepoužívám, takže ho nesleduju, navíc ti samozřejmě věřímroubrt37 píše:a Tuta nenapíše ani řádku
Jo a teď si to tady někdo nepřečte od začátku a budu tady taky za šmejdaKubas píše:Mě se Ladis ozval, že o víkendu přiveze ty kola
prislib je prislib, ale penizky skrz draty jeste nejak nepriteklyAdmin píše:Tak hlasim, ze kolega Larini uz poslal cast dluhu s prislibem poslani zbytku hned jak to pujde...
Tak to je smutnej příběhAdmin píše:prislib je prislib, ale penizky skrz draty jeste nejak nepriteklyAdmin píše:Tak hlasim, ze kolega Larini uz poslal cast dluhu s prislibem poslani zbytku hned jak to pujde...
Toho asi znám. Do očí mi lhal a ještě měl řeči, že jsem si nevzal dveře, který byly viditelně pokoškozený (o čemž mi předem samozřejmě neřekl)...Adamsquare píše:Už je to značně zaprášené ale vzpomněl jsem si na jednoho "alfistu" z okolí Uhřiněvsi u Prahy. Před cca 3 lety měl tmavě stříbrnou 166, synátora co hraje hokej, a plnej dvůr dílů a rozebraných Alf.
Tehdy jsem u něj bral světla na 156 co nesvítily, saharu na pokraji života, nárazník, srdce a pár dalších super předražených dílů. Celkem za necelých 14.000.
Spirpine mýlíš se, Kubas má pravdu. Doba založená na nepoctivosti toto jenom umocnuje.Spirpin píše:To není dobou, ale lidmi. Kdo je poctivý, je poctivý bez ohledu na "dobu" a nepoctivý rovněž.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 2 hosti