.Ale asi bych věřil člověku co tu je nějaký pátek a má hafo příspěvků,než když se tu někdo registne a hned tu něco prodává jako největší alfista
 .Ale asi bych věřil člověku co tu je nějaký pátek a má hafo příspěvků,než když se tu někdo registne a hned tu něco prodává jako největší alfista  
Tak to má dobrej žaludek tu ještě něco nabízet

to se pleteš, myslel jsme si to samé, znáš Diakona??Ladis píše:Ale asi bych věřil člověku co tu je nějaký pátek a má hafo příspěvků,než když se tu někdo registne a hned tu něco prodává jako největší alfista

Tak nějak jsem čekal,že se ozvešKubas píše:Ladis: to mi připomíná, že už máš čtvrt roku moje zimáky
 .Chtěl jsi spíš říct,že mám tvoje disky a flašku,né
 .Chtěl jsi spíš říct,že mám tvoje disky a flašku,né  

Tak napiš jak to s penězma dopadloAdmin píše:SZ odeslana...
cislu uctu uz jsem ti tedka poslal po treti...je to uz 10 mesicu...

Tak to tu vschni resite detaily, protoze ja ted cekam az probehne soud a p. Kamenik dostane soudni rozhodnuti se semnou vyrovnat za zniceny motor, ktery po jeho zasahu davali dohromady jinde jak jsem jis popsal v jinem vlakne. A castka bude 118000 za opravu motoru+10000 zaloha kterou jsem mu daval+ 5200soudni poplatek+16000pravni vylohy+uroky podle čnb momentalne 7,5% mesicne.
 Tak to tu vschni resite detaily, protoze ja ted cekam az probehne soud a p. Kamenik dostane soudni rozhodnuti se semnou vyrovnat za zniceny motor, ktery po jeho zasahu davali dohromady jinde jak jsem jis popsal v jinem vlakne. A castka bude 118000 za opravu motoru+10000 zaloha kterou jsem mu daval+ 5200soudni poplatek+16000pravni vylohy+uroky podle čnb momentalne 7,5% mesicne. 
   Tak verim ze to dobre dopadne. Mam dobreho pravnika a hodne dukazu. Jinak je pravda ze jsem se kvuli nemu musel zadluzit. Dluzim i vlastni mame, ktera je v duchodu a dokud ji to nevratim tak nemuze jet k mori se lecit. Tak ze me to sere hodne. Ale neodpustim mu to 3mesice z moji strany byla snaha na mimo soudni vyrovnani, ale to hovado nemelo ani snahu mi vratit tech deset tis. Ktery dostal jako zalohu na praci kterou zkurvil cely motor. Ale hlavne ze ma cas poradat alfa sraz Kamen. Ten clovek je jak pubertak bez zodpovednosti a plnej lzi.
 Tak verim ze to dobre dopadne. Mam dobreho pravnika a hodne dukazu. Jinak je pravda ze jsem se kvuli nemu musel zadluzit. Dluzim i vlastni mame, ktera je v duchodu a dokud ji to nevratim tak nemuze jet k mori se lecit. Tak ze me to sere hodne. Ale neodpustim mu to 3mesice z moji strany byla snaha na mimo soudni vyrovnani, ale to hovado nemelo ani snahu mi vratit tech deset tis. Ktery dostal jako zalohu na praci kterou zkurvil cely motor. Ale hlavne ze ma cas poradat alfa sraz Kamen. Ten clovek je jak pubertak bez zodpovednosti a plnej lzi.kravitzUL píše:Miláno75: a co bylo s tím Diakonem?...
 Samozřejmě neříkám, že jsem si někdy nepůjčil od nějakého kámoša.
 Samozřejmě neříkám, že jsem si někdy nepůjčil od nějakého kámoša.Uživatelé prohlížející si toto fórum: rosso155 a 4 hosti