nenechala jsi v autě zamčeného pejska?
 chlap taky odjel a nechal auto 3 dny doma:D horsi je,ze co nateklo moc nevytikalo
 chlap taky odjel a nechal auto 3 dny doma:D horsi je,ze co nateklo moc nevytikalo 

Stalo mi to ted delsi dobu, a to jsem na to prisla jeste diky sousedovi, protoze me poprosil jestli bych si mohla preparkovat, ze potrebuje vykladat veci do hospody a tam to ma nejbliz
 Stalo mi to ted delsi dobu, a to jsem na to prisla jeste diky sousedovi, protoze me poprosil jestli bych si mohla preparkovat, ze potrebuje vykladat veci do hospody a tam to ma nejbliz   bohuzel uz sem vcera vecer nenastartovala, tak sem dala opet nabijet baterku a teprve dnes za svetla si toho vsimla
 bohuzel uz sem vcera vecer nenastartovala, tak sem dala opet nabijet baterku a teprve dnes za svetla si toho vsimla  zrejme to zkratakovalo a proto byla kaput i bat.
 zrejme to zkratakovalo a proto byla kaput i bat.  

kdyz ho vymenim, tak pak uz by tam zatykat nemelo ne? ten kanalek byl jinak cistej..
 kdyz ho vymenim, tak pak uz by tam zatykat nemelo ne? ten kanalek byl jinak cistej..
 vsak ty si kontrolujes auto od zhora az dolu? ja myslim ze asi ne..taky resis veci az kdyz se stanou ne
 vsak ty si kontrolujes auto od zhora az dolu? ja myslim ze asi ne..taky resis veci az kdyz se stanou ne  

ja odsroubovala jen pulku toho plastu, a nadyvedla asi 5cm, jeste to tam prave drzel sterac, a to jsem nikde nic nevidela...tak to pak rozeberu cely.
 ja odsroubovala jen pulku toho plastu, a nadyvedla asi 5cm, jeste to tam prave drzel sterac, a to jsem nikde nic nevidela...tak to pak rozeberu cely. 

ted je to opadany vsechno porad jeste, tak nevim nevim, leda by to tam zustalo jeste z lonska
 ted je to opadany vsechno porad jeste, tak nevim nevim, leda by to tam zustalo jeste z lonska   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti