jen mam jednu otazku , kdo pak mě na parkovišti u vodních lyží narval tu kytičku do výfuku

no užasný teď přesně vidim jak jak krásně napínám ruce a tlačim doluDavidAR píše:Díky za skvělý sraz. Dlouho jsme se tak nezasmáli.![]()
Přikládám odkaz na naše video, pro dlouhé uchovaní vzpomínek na odvážlivce na lyžích![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=uewGgsnZVkw
Vím jak se cítíšKatusa píše:Hmmmm to je ostudné ten čas, chjoNonic, první zkušenost, příště to bude lepší.. asi méně chlastat, více trénovat
hih...
Jinak kluci super fotky!
já vim..hlavně že byla prdel nelada.blaha píše:Ono neni lehký si to přiznat
ta zelená 156 je máGeorge.KHE píše:parádní akce podle fotek a kupa opravdu pěkných aut.![]()
Forza: gratulace k prvnímu místu =D> , měl bych asi začít trénovat at můžu dělat někdy konkurenci, ale s tou těžkou prdelí to asi jen tak nepůjde.
![]()
Gionardi, musím uznat, že máš asi jedny z nejhezčích fotek, ty asi nedělala nějaká obyčejná mašinka.
Čí je ta zelená 156 s RZ : 4P0 9166 (má nějaké velké brzdy), co v tom má za motor?
Neměl plecháče ;)kravitzUL píše:Neměřte si tady pneua prostě si jen řeknite...tak jsem hold pomalejší než 19 letý chlapec v Octavii TDI 66 kw...co na tom je??
![]()
Neměl on jen plecháče?
Petře, to druhé místo přece bylo schválně. To by nešlo, aby na Alfa srazu vyhrálo jiný autoPeVa píše:Nic si z te oktavky nedelejte, ja udelal ostudu znacce jeste vetsi, konecne se ukazalo, ze alfa je lepsi nez Z06 a navic jsem ji tam chudinku na jednicku "uvaril", tak jsem pak uz jezdil jenom na dvojku bez razeni...ty auta uz nic "nevydrzej" :-) tak ja se budu ucit jezdit a trenovat na Brno, tam to bude veselejsi :-)
Jinak uplne UZASNEJ sraz a z tech lyzi se lecim jeste doted, protoze nemuzu ani chodit... :-)
-BoarD- píše:Neměl plecháče ;)kravitzUL píše:Neměřte si tady pneua prostě si jen řeknite...tak jsem hold pomalejší než 19 letý chlapec v Octavii TDI 66 kw...co na tom je??
![]()
Neměl on jen plecháče?
Lidi díky za videa z lyží, krásně jsou tam všichni vidětA Pavlův ponor na prkně mě teď u PC úplně rozsekal
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů