Jo hodnoty tlaku teoretický v diagu jsou, u unijetu je to cca. 300barAlfaTom píše:a jsou někde napsaný hodnoty kolik má bejt třeba ten tlak ? Auto mám po opravě startéru zase doma a z 10 nastartování bylo 1 špatný
Jednoduse ji musis vytahnou smerem nahoru neni tam zadny zavit ani srobek je to tam jakdyby nalisovana takze toc doleva do prava a tahej nahoruromuscz píše:Chlapi nevíte prosím jak sundat hlavici řadící páky na po face interiéru? ( taková ta kulatá kožená )
5w-40 pro kratší jízdy a časté studené starty, jinak stačí 10w-40. Co ti ta Selenie provedla, že hledáš náhradu?11bruno4 píše:Zdarec Chystam se menit olej jaky by ste mi doporucili jako plnohodnotnou nahradu za Selenii? A jakou viskozitu 5W-40 nebo 10w-40 ? Mam najeto 135 tis diky
To zní rozumně, manuál auta mluví jasně a kdo si pořizuje Alfu, pár drobných za olej přeci neřeší11bruno4 píše:Neprovedla mi nic je sem hledal levnejsi variantu ale stejne tam dam asi selenii
Asi tím nic nezkazíš, já ho koneckonců svého času měl v osmiventiovém TS (samozřejmě patřičnou specifikaci), najezdil s tím 100 tisíc a co vím, tak to auto jezdí dodnes. Na druhou stranu proč tam prostě nedat to, co tam patří. Každopádně na oleje v JTD zde je jiné vlákno, tam se vše dozvíš.Jonki píše:není to dobrý olej?![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host