Tak přemyšlím asi nejlepší řešení bude jezdit jen večer a denní svícení není třebaKubas píše:já s Tutou souhlasím a ani to nečtu![]()
denní svícení je hovadina....

Tak přemyšlím asi nejlepší řešení bude jezdit jen večer a denní svícení není třebaKubas píše:já s Tutou souhlasím a ani to nečtu![]()
denní svícení je hovadina....
Ale to by před tím nebo musela být čárka.tuta146 píše:Čteš to blbě, spojka "nebo" je spojka vylučující jednu z možností.
A to jim jako nekdo tu zarovku fakt vymeni v ramci zaruky ???tuta146 píše:Díky za připomenutí s šetřením žárovek nebo výbojek na to jsem zapoměl...
Jak by řekl klasik Dr. Skružný z jedné středičkové vesničky, tak víš co? Jeď třeba do... jeď třeba do Baumaxu, schovej si paragon a při prasknutí v dvouleté záruční době si je choď zadarmo měnit.
Běžně to dělají taxikáři s OctII, kde Hčka v potkávačkách praskají tak 8x do roka.
čiže najlepšie to vychádza nič něrobiťDanopanci píše:Najlepšie to vychádza na odstránenie hmlových svetiel a ich nahradenie za denné svietenie - čiže dizajnovo nedôjde k narušeniu spomínaného super (nadčasového) dizajnu.
To ja zaujímavé, že také sneženie som tu na severnej Morave ešte nazažil, aby ostrekované svetlá pokryla nepriepustná vrstva a hmlovky to celé zachránili, ale na východe som už dlho nebol, tak je možné, že tam máte poriadne fujavice.Danopanci píše: Moje osobné skúsenosti sú také - že počas sneženia sú všetký svetla (xenon + parkovačka/smerovka+dialkové) pokryté hrubou vrstvou snehu a jediné čo svieti sú hmlové svetlá.
Envel píše:To ja zaujímavé, že také sneženie som tu na severnej Morave ešte nazažil, aby ostrekované svetlá pokryla nepriepustná vrstva a hmlovky to celé zachránili, ale na východe som už dlho nebol, tak je možné, že tam máte poriadne fujavice.Danopanci píše: Moje osobné skúsenosti sú také - že počas sneženia sú všetký svetla (xenon + parkovačka/smerovka+dialkové) pokryté hrubou vrstvou snehu a jediné čo svieti sú hmlové svetlá.Až tam budem mať náhodou cestu, tak si radšej prehodím naspäť hmlovky. No ešte ma napadlo, že keby ste si do ostrekovačov dolali trochu tej Vašej super Frogopolis borovičky, tak tá rozpustí všetko, určite aj ten sneh.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host