Ten šroubek je k ničemu. Sice ho vyndáš, ale klíč drží dál. Věř mi, měl jsem rozebrané oba co k autu mámPetr147 píše:za klíč chtějí i ted 6tis
vyloupnout logo a pod ním je šroubek, pak jde klíč otevřít... mikrospínač koupit a připájet

Ten šroubek je k ničemu. Sice ho vyndáš, ale klíč drží dál. Věř mi, měl jsem rozebrané oba co k autu mámPetr147 píše:za klíč chtějí i ted 6tis
vyloupnout logo a pod ním je šroubek, pak jde klíč otevřít... mikrospínač koupit a připájet
Tak můžeš být rád, protože máš jistotu, že je to origo ve kterém se ještě nikdo nehrabalcoyote píše:Ten šroubek je k ničemu. Sice ho vyndáš, ale klíč drží dál. Věř mi, měl jsem rozebrané oba co k autu mámPetr147 píše:za klíč chtějí i ted 6tis
Že by 147 měla jiné než 156?coyote píše:Asi tě nějak nechápu. Samozřejmě že to po vyndání šroubku opět nepůjde. Neslepený by to totiž jaksi nedrželo
Tak už se v něm někdo hrabal a ulehčil ti práciPetr147 píše:máte divný klíče, ten můj jde normálně otevřít a nemuselo se řezat
coyote píše:No na vnějším obalu docela značnejUvnitř to bude stejné...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host