Všímáte si tý RZ na zádi? Že by tu někdo něco tajil?HonzaR píše:zajímavě zabalený busso V6../Gillet Vertigo 3 /

Všímáte si tý RZ na zádi? Že by tu někdo něco tajil?HonzaR píše:zajímavě zabalený busso V6../Gillet Vertigo 3 /
Kleofáš píše:Kubas, já to tipuju do pár let na povinnou helmu v kabrioletech bez ochranného rámuKubas píše:a co já s tou mojí popelnicí? Možná se mnou ten technik bude muset jezdit v autě.....![]()
Jinak je fakt smutné, že v době, kdy vůbec není jisté, co bude s Evropou dál, se najde čas i na řešení takových hovadin....
Ale Fiat ho dává do 500ky a tam se hodí... ale třeba 1.0 ecoboost do Mondea? C-Maxe?Harous píše:Já jen, že tu jsou pravidelně nářky na třívalce, ale že Fiat dává dvouválec vlastně nikoho netrápí...
HonzaR píše:Harous:Před smrtí nebude, maximálně se udělá repas turba a jede se dál. A pokud ta 1.6T bude mít lepší parametry a výkony než atmo 3.0 tak proč ne.
Jo , tříválec /dvakrát přeplněnej/ s litrovým výkonem 130-150 koní..z blokem ze staniolu bude po 150tis dobře zajetej..![]()
![]()
Jasně ...ale zapomínám vlastně, že tříválec čtyřtakt má podle redaktorů motoplátku vyvážený momenty 1. i 2. řádu, takže netrpí tolik jako ty zastaralý osmiválcový atmošky.., u kterejch tohle platilo..
![]()
konečně začínám rozumět....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti