No je fakt ze uz po Varech moc nejezdim, ty MiTa jsem tady nevidel. Kdyz jsem ale jezdival do Brna tak tam byla dost slusna koncentrace
  No je fakt ze uz po Varech moc nejezdim, ty MiTa jsem tady nevidel. Kdyz jsem ale jezdival do Brna tak tam byla dost slusna koncentrace  

Vidím to úplně stejně, už jsem to i někde kdysi psal. Když jdu po Brně tak nestíhám otáčet hlavutonasumik píše:No soupis je to pěkný. Tady v Brně a okolí mně to přijde jako Mekka italských strojů. Fiaty, Lancie, Alfice, připadá mi, s prominutím, k dalším okresům a krajům, že koncentrace italo- strojů je zde poněkud vyšší. A nebo je to jenom zdání? I když u nás ve městečku je jen jedna 33, jedna 164 a můj M-Jet.

), pak další jako taxík a o ulici vedle z 6 aut 3 Alfiny, pozdravila jenom jedna červená 156
 ), pak další jako taxík a o ulici vedle z 6 aut 3 Alfiny, pozdravila jenom jedna červená 156   a ne, že mi řekne tuta, že to byl on
 a ne, že mi řekne tuta, že to byl on  
Ladis píše:Nazdár,výtej mezi námaValmezák 156 píše:Hojá rodinoJsem nadmíru spokojen s mou první zkušeností s alfičkou a to zdravení je bomba!!!!!

.Já projíždím Valmezem každý den do práce (celkem psycho) sice faválem,ale jednou týdně vezmu alfonze,vymést saze
,tak snad se někdy potkáme.Co máš za stroj (barva,ročník...)?
 doufam ze ji nechas tak jak je a nebude zadnej tuning
 doufam ze ji nechas tak jak je a nebude zadnej tuning 

Rac3r píše:je pěkná a doufám též

jsem z Rožnova, ale pracuju ve VM (černá AR 147)
 jsem z Rožnova, ale pracuju ve VM (černá AR 147) tak az se potkame tak blik blik:)
 tak az se potkame tak blik blik:)koty píše:nebojte zadnej tuning nebudetak az se potkame tak blik blik:)
Valmezak 156: a jakou mas alfu respektive jakou barvu?

Nemával prostředníkem?Kleofáš píše:... a ještě v klidu zamával.

já teda zdravímLadin 164V6 píše:To bych prave nerekl, tak 2-3 uzitkovy 155, par prasivych 156, par kusu peknych 156, jedna pekna 75 v Sokolove, semtam nejaka buchta v 147 (vetsina nezdravi), 159 vesmes nezdravi (a maji prazsky cisla) a tim to konci
Vesmes uzitkace, fandu je tady oproti zbytku CR malo

tak to je OKcendler píše:já teda zdravímLadin 164V6 píše:To bych prave nerekl, tak 2-3 uzitkovy 155, par prasivych 156, par kusu peknych 156, jedna pekna 75 v Sokolove, semtam nejaka buchta v 147 (vetsina nezdravi), 159 vesmes nezdravi (a maji prazsky cisla) a tim to konci
Vesmes uzitkace, fandu je tady oproti zbytku CR malo

Jo, šel jsem s přítelkyní kolem, když jste nastupovali do auta, očumoval jsem tvé GT jak kdybych ho chtěl ukrást.George.KHE píše:to si byl ty? a nemíjeli jsme se spolu když jsi vystupoval ze 156?a já jsem akorát nasedal do GTčka
jsem dneska potkal tak 7 alf, zdravím málem jak o život a nepozdravil nikdo.
 Tak jsme se nakonec potkali. I když bez řeči, nebyl jsem si jistej, jestli jsi to ty, tak jsem to neřešil.
 Tak jsme se nakonec potkali. I když bez řeči, nebyl jsem si jistej, jestli jsi to ty, tak jsem to neřešil.  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti